Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Starý známý zpět v Community?


ikona
Spooner
community
Vrací se tvůrce komediálního hitu zpět do Greendale? 

Teprve včera jste se u nás mohli dočíst o dívčích novinkách v sitcomu Dva a půl chlapa, jehož tvůrci nemají při natáčení zrovna na růžích ustláno. Druhou nejvíce problematickou řachandou současnosti je pak bohužel naše oblíbené Community. Dosti šílená komedie, jejíž první dvě série máme v redakci stejně v oblibě, jako Steven Seagal své nekonečně dlouhé kabáty, to totiž také nemá za kamerou zrovna jednoduché. Minulý rok bylo kolem partičky z Greendale dost rušno a po neshodách s NBC a Chevy Chasem se od projektu musel poroučet sám jeho duchovní otec, Dan Harmon. A tento vyhazov byl na dosti nevýrazné čtvrté sezóně znát až příliš. Ani odchod tvůrce slavné seriálu však situaci nijak neuklidnil a po pár měsících dal sitcomu sbohem i samotný Chevy Chase, hlavní důvod Harmonova odchodu. No, a jelikož pátá řada již byla schválena, tak se začíná hodně nahlas mluvit o návratu oblíbeného scénáristy.

Dan Harmon se totiž nedávno rozkecal o tom, že jednání se Sony TV jsou již v plném proudu a on sám se samozřejmě návratu ke svému dítku nebrání. Studio ani stanice NBC sice nechtějí situaci nijak komentovat, ovšem vypadá to, že obě strany po roce vychladli natolik, aby spolu mohli celkem rozumně vycházet. Ostatně i sám Harmon přiznal, že být na místě studia, tak by se vyrazil také, protože se zkrátka někdy chová jak pitomec. Tak doufejme, že obě strany si své pitomé chování odbyly již před rokem a dohoda nakonec klapne. Community by po křečovitém čtvrtém ročníku potřebovalo nabrat druhý dech a návrat původního tvůrce k páté, a podle zákulisní šuškandy možná i poslední, sérii je tak více než vítaný. Pro mě osobně by to byl možná také jediný důvod, proč dát Abedovi a spol. ještě šanci.

A co říkáte na situaci okolo Community vy? Přivítali byste návrat Dana Harmona do seriálu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace