Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Liz Taylor vs. Liz Taylor


ikona
Mr. Hlad
elizabeth taylor
Helena Bonham Carter si taky zahraje černovlasou bohyni. 

V Hollywoodu si to letos rozdají dva filmy o útoku na Bílý dům, před několika lety takhle proti sobě šly Armageddon a Drtivý dopad a ani televizi se podobné duely nevyhýbají. Elizabeth Taylor a Richard Burton si ale dva životopisné kousky zaslouží a když se jeden nepovede, tak si fandové jedné z největších hereček nejspíš rádi počkají na ten druhý. Nedávné Liz & Dick u nás a vlastně ani nikde jinde zrovna pozitivní hodnocení nedostalo, novinka Burton & Taylor by však měla dopadnout výrazně lépe.

 

Už proto, že slavnou hvězdu si tu nezahraje vyfetlá kráva Lindsay Lohan, ale Helena Bonham Carter. Ta to sice obvykle se svou stylizací do ježibaby trošku přehání, ovšem když má za úkol něco zahrát, zvládá to obvykle bez problémů. V příběhu legendárního hereckého dua, které se v roce 1983 chystá na divadelní premiéru hry Soukromé životy, bude jejím partnerem Dominic West. Ten by měl Richarda Burtona také zvládnout. On sám sice žádná hvězda není, ale kdo viděl seriál The Wire – Špína Baltimoru, toho nemusí nikdo o jeho hereckých schopnostech přesvědčovat. A na první fotce ti dva navíc vypadají sakra dobře. Jsme zvědaví, co z toho vyleze. A očekáváme výrazně zajímavější podívanou než minule.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace