Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Abrams a tajuplná minisérie


ikona
KarelR
abrams
Tvůrce Twilight Zone ještě neřekl své poslední slovo. 

Asi není třeba připomínat, že má J. J. Abrams tak plný diář, že se teď nejspíš pár let nevyspí. Jím produkované nebo chystané seriály už ani nemá smysl počítat. S Valve chystá adaptace Half-Lifea a Portalu. A na filmovém poli přebíhá od druhého Star Treku ke sedmým Star Wars. Že už nemůže mít čas vůbec na nic? Velký omyl!

 

Mimo tohle všechno se Abrams ještě stíhá bavit s Carol Serling, vdovou po tvůrci Twilight Zone Rodu Serlingovi. Právě na jeho legendárním seriálu Abrams vyrůstal. A právě jeho 40 let starý scénář The Stop Along The Way hodná proměnit v televizní minisérii, ačkoliv vůbec není jasné, kdy a jak se mu to povede.

O čem to celé bude? To je pochopitelně velké tajemství, máme se ale těšit na příběh plný fantazie a mystiky, který se roztáhne na delší časový úsek. V podstatě si tedy Abrams připisuje do portfolia další nevyzpytatelný projekt, se kterým může jeho produkční firma Bad Robot dobýt televizní obrazovky. Počkáte si, co se z toho vyklube? Nebo už teď víte, že"spolupráci" Abramse se Serlingem nehodláte minout? Vyjádřete se v diskuzi.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace