Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Návrat Suits


ikona
Spooner
trailery
Kravaťáci intrikují a CW blíže představuje své podzimní novinky. 

Dnešní vydání naší pravidelné rubriky bude zejména ve znamení stanice CW, která nám konečně představila své podzimní novinky v pořádně macatých promech. U některých z nich toho budou diváci spíše litovat. Ještě před tím se ale podíváme na příchod osvědčených a popravdě i mnohem kvalitnějších titulů.

Suits Season 3
A nezačneme u nikoho menšího, než u návratu oblíbených Kravaťáků. Ti se totiž již v půlce července vrátí s další porcí sympatických postav, stylových hlášek a nikdy nekončících intrik. Už první nakouknutí do nové řady slibuje, že přesně tohle dostaneme i letos. Slušný trailerový start, snad bychom jen příště poprosili o nějaký ten Donny šťavnatý rýpanec.

Boardwalk Empire Season 4 
Třetí Hru o trůny máme za sebou, upíři z Bon Temps jsou již za dveřmi, a tak je na čas začít propagovat také další oceňovaný flák HBO, Boardwalk Empire. Do dalších patálií Nucky Thompsona zbývá sice ještě dost času, ani tak ovšem jistě není od věci divákům připomenout, že letos do Atlantic city přivítá například i Jeffrey Wright nebo Ron Livingston.

Newsroom Season 2
V dalším hodně efektivním a vizuálně skvělém teaseru pak HBO připomíná také návrat výtečného Jeffa Danielse a seriálu Newsroom. Opravdu hodně působivé, ale příště už bychom opravdu prosili nějaké ty nové záběry ze seriálu.

Crossing Lines
Ještě před kouknutím pod pokličku televize pro teenagery se podíváme do Prahy. Ano, přesně tak. Naše hlavní město se po loňském Pohřešovaném opět dostalo do hledáčku seriálové produkce. Namísto Terezy Voříškové a věčně umírajícího Seana Beana však tentokrát dostaneme sympaťáka Williama Fichtnera a Donalda Sutherlanda, který na to ovšem s tím umíráním není o moc lépe. Zde by se dle všeho měli postavit do čela zvláštní jednotky jdoucí po krku těm největším parchantům světa a naše stověžaté město bude zřejmě opět suplovat hned několik lokací. Podle prvních upoutávek to ale vypadá přece jen lépe, než loňský marný pokus s Ashley Judd.

The 100
Nyní už se však konečně dostáváme k promům televize CW. Sci-fi The 100 o hromadě delikventů vyhnaných na zpustošenou zem znělo již od počátku hodně nadějně a také první, i když možná až přespříliš dlouhý, trailer to jen potvrzuje. Z téhle premisy se totiž dá vytěžit opravdu hodně a klid evidentně nebude ani na vesmírné základně, kde šéfuje samotný Desmond ze Ztracených. Jsme prostě docela zvědaví a snad se z toho nevyklube nějaká ubulená vztahovka z postapokalyptické divočiny.

The Originals
Dalším hodně očekávaným seriálem stanice je spin-off hitu Upíří Deníky, v němž se jedna z vedlejších postav přesune do New Orleans. A jelikož se mezi diváky těchto seriálových vysavačů krve nepočítám, tak budu prostě jen počítat s tím, že to fanouškům přijde zajímavé a cool.

Reign
Co však na druhou stranu nevypadá vůbec zajímavě je historické drámo Reign. Je sice hezké, že se na CW snaží také vytěžit pro ni dosud neprobádaný historický píseček, jenže něco takového si ani skotská královna nezaslouží. První pořádná upoutávka totiž nenabízí nic jiného, než přehlídku nesympatických modelů a modelek v dobových hadrech a dialogy jak z fotorománu z bravíčka. Reign zkrátka vypadá, jak podprůměrný teen seriál, jenž ovšem omylem zabloudil do šestnáctého století. Cítím průser a jednoho žhavého kandidáta na zrušení po pár dílech.

Star-Crossed
Ani další novinka zmiňovaného kanálu na tom však není o nic lépe. Nápad o emzácích žijících ve světě jako menšina zní sice hezky, ale zatím to vypadá jako typická klišovitá romance, která je další přibývající sekundou traileru nudnější a nudnější. Možná by nebylo od věci ty ukázky malinko prostříhat.

The Tommorow People
Poslední podzimní kousek naštěstí vypadá mnohem lépe a společně s The 100 se řadí mezi nejzajímavější kousky stanice. Efekty by chtěly pravda hodně dopilovat, jinak by nás však mohla čekat celkem svižná jednohubka plná akce. S těmito zvláštně nadanými týpky by mohla být celkem sranda.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace