Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: Epizoda 10

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek

boogeyman

Celkem se to nabízí. Trochu jsem i googlil názory a Benjen vede - ještě je v možnostech například týpek z prologu první knížky (a mimochodem, bacha při googlení, dá se solidně vyspoilovat ukázkama ze 6té knížky, už jen samotné názvy kapitol stačí :), na wikipedii radši nelézt). Jediné, co hraje proti Benjenovi, je hláška nějakého toho Dítěte Lesa, že prý už je mrtvý dlouho... a Benjen je pohřesovaný cca dva roky, co trvalo těch pět knih, zatímco Děti lesa žijí pár set let, takže dva roky pro ně nejsou "dlouho". Ale to je myslím jen detail a stále věřím, že to bude Benjen.
10550
[spoiler]Celkem se to nabízí. Trochu jsem i googlil názory a Benjen vede - ještě je v možnostech například týpek z prologu první knížky (a mimochodem, bacha při googlení, dá se solidně vyspoilovat ukázkama ze 6té knížky, už jen samotné názvy kapitol stačí :), na wikipedii radši nelézt). Jediné, co hraje proti Benjenovi, je hláška nějakého toho Dítěte Lesa, že prý už je mrtvý dlouho... a Benjen je pohřesovaný cca dva roky, co trvalo těch pět knih, zatímco Děti lesa žijí pár set let, takže dva roky pro ně nejsou "dlouho". Ale to je myslím jen detail a stále věřím, že to bude Benjen.[/spoiler]
boogeyman
0 0
reagovat

To Moranius

Taky myslíš, že by to měl být Benjen Stark?
10549
[spoiler]Taky myslíš, že by to měl být Benjen Stark?[/spoiler]
To Moranius
0 0
reagovat
Já jsem s celou touhle řadou i závěrem velice spokojený. Je to kvalitní a pořád to má co ukázat a... a prostě nevím proč, ale celkově mě to tak celé neiritovalo, jako 2 série a opět neskutečně bavilo! Ironií je, že největší triumf i největší slabost má Hra ve scénáři. Pro příště by se ještě o trochu více mohl dát prostor obrazovému vyprávění před dějem posouvaným skrze nekončící dialogy a rozpoznáváním, kdy toho kecání je už moc a kdy by se bez toho daná scéna obešla. (Například takové Tyrionově svatbě by to ohromně prospělo.) Celkově za tuhle řadu dávám 85% a už se těším na příští rok! :+ 8)
10548
Já jsem s celou touhle řadou i závěrem velice spokojený. Je to kvalitní a pořád to má co ukázat a... a prostě nevím proč, ale celkově mě to tak celé neiritovalo, jako 2 série a opět neskutečně bavilo! Ironií je, že největší triumf i největší slabost má Hra ve scénáři. Pro příště by se ještě o trochu více mohl dát prostor obrazovému vyprávění před dějem posouvaným skrze nekončící dialogy a rozpoznáváním, kdy toho kecání je už moc a kdy by se bez toho daná scéna obešla. (Například takové Tyrionově svatbě by to ohromně prospělo.) Celkově za tuhle řadu dávám 85% a už se těším na příští rok! *:+* *8)*
0 0
reagovat
Mně se ten díl hodně líbil, konverzace nenudily, jen konec byl málo úderný. Dokonce si říkám, jestli nebylo lepší dát Daenerys dřív a ukončit sezónu Stannisem a Melissandrou s jejich zjištěním, že se blíží podstatně horší válka, než dosud. To by jako cliffhanger fungovalo trochu lépe než blonďatý happyend.

(Jinak, třeba první sezóna měla výborný konec přeci, s novými přírůstky.)

trešlson No nevím nevím, jak to bude se Studenorukým, už tam měl být a pořád nikde. Ale snad to je jen kvůli castingu, že se jim nechtělo aktivovat nového herce takhle na konci sezóny. Na druhou stranu, pokud se pod kápí skrývá ten, co si myslím, tak by s castingem neměl být extra problém.
10532
Mně se ten díl hodně líbil, konverzace nenudily, jen konec byl málo úderný. Dokonce si říkám, jestli nebylo lepší dát Daenerys dřív a ukončit sezónu Stannisem a Melissandrou s jejich zjištěním, že se blíží podstatně horší válka, než dosud. To by jako cliffhanger fungovalo trochu lépe než blonďatý happyend. (Jinak, třeba první sezóna měla výborný konec přeci, s novými přírůstky.) [b]trešlson[/b] [spoiler]No nevím nevím, jak to bude se Studenorukým, už tam měl být a pořád nikde. Ale snad to je jen kvůli castingu, že se jim nechtělo aktivovat nového herce takhle na konci sezóny. Na druhou stranu, pokud se pod kápí skrývá ten, co si myslím, tak by s castingem neměl být extra problém. [/spoiler]
0 0
reagovat

Memphis

nebol toto ten jediný a pravý dôvod, prečo rozsekli SoS na 2 série?
som zvedavý na tie dejové veletoče po konci 4tej sezóny

Martin skoro určite nedopíše knihy podľa plánu (2014 a 2017), keďže na konci minulého roku mal hotových z WoW len cca 400 strán z plánovaných 1500.
Keby aj WoW stihol dokončiť v 2014, na posledný diel mu ostanú len biedne 2 roky, ak majú Bienoff s Weissom mať čas stihnúť knihu zadaptovať "plynule" do 8mej sezóny.

B a W majú v podstate 2 možnosti:
buď si dať na každú novú sezónu 1,5 rok (tz. 4 sezóna jar 2014, piata jeseň 2015, šiesta jar 2017), alebo natiahnuť seriál na 9-11 sezón, podľa toho, aký rýchli Martin bude.

Držím im palce, aby sa z toho nestala rozťahaná nuda, k čomu má GoT miestami nábeh už teraz, dávno pred tým, než sa mala šancu prejaviť únava materiálu.

BTW: Bran bude mať na konci 7mej knihy cca 11 rokov, na konci seriálu cca 20.
10524
nebol toto ten jediný a pravý dôvod, prečo rozsekli SoS na 2 série? som zvedavý na tie dejové veletoče po konci 4tej sezóny Martin skoro určite nedopíše knihy podľa plánu (2014 a 2017), keďže na konci minulého roku mal hotových z WoW len cca 400 strán z plánovaných 1500. Keby aj WoW stihol dokončiť v 2014, na posledný diel mu ostanú len biedne 2 roky, ak majú Bienoff s Weissom mať čas stihnúť knihu zadaptovať "plynule" do 8mej sezóny. B a W majú v podstate 2 možnosti: buď si dať na každú novú sezónu 1,5 rok (tz. 4 sezóna jar 2014, piata jeseň 2015, šiesta jar 2017), alebo natiahnuť seriál na 9-11 sezón, podľa toho, aký rýchli Martin bude. Držím im palce, aby sa z toho nestala rozťahaná nuda, k čomu má GoT miestami nábeh už teraz, dávno pred tým, než sa mala šancu prejaviť únava materiálu. BTW: Bran bude mať na konci 7mej knihy cca 11 rokov, na konci seriálu cca 20.
Memphis
0 0
reagovat
neočekával jsem tak poklidný konec, ale co, aspoň vím, že jeden z prvních dílů musí být zákonitě další krásná svatba :)
10523
neočekával jsem tak poklidný konec, ale co, aspoň vím, že jeden z prvních dílů musí být zákonitě další krásná svatba :)
0 0
reagovat
I'll just leave this here... link
10522
I'll just leave this here... http://insidetv.ew.com/2013/06/09/game-of-thrones-future/
0 0
reagovat

got

Za sebe hodnotím jako velmi dobře, i když změny proti knize zase negativně. Snad je tvůrci konzultují s Martinem.

třeba Jon , Igrit je asi dobrej běžec Jonovo "i love you", to jsem málem spadnul
10521
Za sebe hodnotím jako velmi dobře, i když změny proti knize zase negativně. Snad je tvůrci konzultují s Martinem. [spoiler]třeba Jon , Igrit je asi dobrej běžec Jonovo "i love you", to jsem málem spadnul[/spoiler]
got
0 0
reagovat

e10

Za mě musim říct, že naprostá spokojenost. Jako čtenáře mi bylo jasné, že po RS přijde odpočinek (a navíc po předchozích letech bylo jasné, že tvůrci si vrchol seriálu nechávají vždy do devátého dílu a ne do desátého, jak by někdo mohl čekat - 1. série - Nedova poprava, 2. série - bitva na Blackwater), takže jsem podobnou epizodu čekal. Úplné finále mi ale přišlo spíš jako vrchol soundtracku než samotné série (vytáhlé hudební eso z rukávu!)

No ale čekal jsem finále kde se objeví buď Studenoruký nebo lady Kamenosrdce. Holt si budeme muset počkat rok.

Celkově jsem ale se třetí řadou velmi spokojen. Líbila se mi určitě víc než série druhá.
10520
Za mě musim říct, že naprostá spokojenost. Jako čtenáře mi bylo jasné, že po RS přijde odpočinek (a navíc po předchozích letech bylo jasné, že tvůrci si vrchol seriálu nechávají vždy do devátého dílu a ne do desátého, jak by někdo mohl čekat - 1. série - Nedova poprava, 2. série - bitva na Blackwater), takže jsem podobnou epizodu čekal. Úplné finále mi ale přišlo spíš jako vrchol soundtracku než samotné série (vytáhlé hudební eso z rukávu!) No ale čekal jsem finále kde se objeví [spoiler]buď Studenoruký nebo lady Kamenosrdce[/spoiler]. Holt si budeme muset počkat rok. Celkově jsem ale se třetí řadou velmi spokojen. Líbila se mi určitě víc než série druhá.
e10
0 0
reagovat
Mě se tento závěrečný díl líbil. Dozvěděli jsme se zase trochu více o pozadí a intrikaření bylo opravdu vynikající. Řekl bych, že se mi tato epizoda zdála o tochu zajímavější než ta minulá. Komec trochu v Avatarském duchu, ale i tak dokonalé zakončení. Rok bude opravdu dlouhý,
10519
Mě se tento závěrečný díl líbil. Dozvěděli jsme se zase trochu více o pozadí a intrikaření bylo opravdu vynikající. Řekl bych, že se mi tato epizoda zdála o tochu zajímavější než ta minulá. Komec trochu v Avatarském duchu, ale i tak dokonalé zakončení. Rok bude opravdu dlouhý,
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se