Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Ztracených ke zmizelým


ikona
Spooner
leftoverslost
Co chystá tvůrce kultovního seriálu společně s režisérem Peterem Bergem? 

Scénárista Damon Lindelof to nemá u diváků zrovna jednoduché. Získal si sice hodně fanoušků díky kultovním Ztraceným a spoluprací na nejnovějším peckovém Star Treku také nasbíral hodně plusových bodů. Jenže tento čím dál známější pisálek je podepsán také pod loňským Prometheem, jehož scénář jednoduše nedával smysl a spousta fandů Vetřelce se asi chtěla Lindelofovi hodně nepěkně pomstít. I tak ovšem nadále patří mezi tvůrce, jejichž projekty budí slušnou pozornost. Obzvláště, když jeho další seriálový pokus zakotvil na samotné HBO.

Jeho novinka The Leftovers podle stejnojmenné knihy Toma Perrotty navíc zní hodně zajímavě. Děj nás zavede do městečka Mapleton, v němž se většina obyvatel náhle a bez vysvětlení vypaří. Zbylí občané města, kterým se toto záhadné zmizení vyhnulo, se pak s touto šokující událostí špatně vyrovnávají a nic není jako dřív. Situaci chce proto změnit nový starosta, jehož rodinný život na tom ale také není zrovna nejlépe. Zkrátka seriál plný tajemna, jenž by tvůrci Ztracených neměl dělat sebemenší problém. Onoho starostu si pak zahraje Justin Theroux, kterého už si zřejmě z nějaké té vedlejší role pamatujete, a objeví se zde také Christopher Eccleston, bývalý Doctor Who či záporák v chystaném Thorovi. No, a aby těch zajímavých jmen nebylo málo, tak režie pilotu se ujme redakční oblíbenec Peter Berg. A to už je dost důvodů na to, proč novému seriálu Damona Lindelofa věnovat pozornost.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace