Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Killing: Úvod 3. řady

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek

pascal.kotuc

Jsem si skoro jistej, že to bude ten farář, kterýho navštívili na konci druhý nebo na začátku třetí epizody, tuším...
10595
[spoiler]Jsem si skoro jistej, že to bude ten farář, kterýho navštívili na konci druhý nebo na začátku třetí epizody, tuším...[/spoiler]
pascal.kotuc
0 0
reagovat
Je tu super serial, aj ked 3. seria ma trochu inu atmosferu ako prve dve. Zatial mam 4 podozrivych. Len sa bojim, ze teraz idu trasne pomaly, nic sa skoro nedeje a moc casti im neostava, tak aby to nebolo na konci moc urychlene.

A porovnavat tento serial s tou sr*ckou The Following to sa ani neda.
10593
Je tu super serial, aj ked 3. seria ma trochu inu atmosferu ako prve dve. Zatial mam 4 podozrivych. Len sa bojim, ze teraz idu trasne pomaly, nic sa skoro nedeje a moc casti im neostava, tak aby to nebolo na konci moc urychlene. A porovnavat tento serial s tou sr*ckou The Following to sa ani neda.
0 0
reagovat
Krasa: určitě je důležitý, bez toho by ten seriál nebyl takový, jaký je, ale vždy ve vztahu řešení případu a jeho dopad na všechny okolo. Tak je to koneckonců i s Holem. Ono to vlastně ani jinak nejde, těžko můžete napsat knížku, co dělá Hole, když zrovna neřeší případ. Ačkoliv to by asi bylo zajímavé :-) V reálném světě taky nepřichází nový zajímavý případ týden po skončení starého, je mezi nimi časový odstup, dění v něm si diváku/čtenáři laskavě domysli. Já s tím problém neměl.
10546
[b]Krasa:[/b] určitě je důležitý, bez toho by ten seriál nebyl takový, jaký je, ale vždy ve vztahu řešení případu a jeho dopad na všechny okolo. Tak je to koneckonců i s Holem. Ono to vlastně ani jinak nejde, těžko můžete napsat knížku, co dělá Hole, když zrovna neřeší případ. Ačkoliv to by asi bylo zajímavé :-) V reálném světě taky nepřichází nový zajímavý případ týden po skončení starého, je mezi nimi časový odstup, dění v něm si diváku/čtenáři laskavě domysli. Já s tím problém neměl.
0 0
reagovat

abigail

V The Killing byl ten osobní motiv ale vždycky důležitý. V druhé řadě dokonce byla značná i řada vaty o synovi Lindenové, jejímu vztahu nadálku apod. a proto mi tohle odlišné pojetí přišlo prostě moc násilné. Pokud jste čtenář detektivek o Harry Holeovi, tak jsem ještě dvakrát víc překvapen, že vám tenhle element taky nepřišel hrubý. Vždyť Nesbo, než přejde k řešení případu, nezapomene čtenářům prozradit, jakou martensku si Hole zavázal jako první a které ucho si přeležel víc.

A pilot Following za mě rozhodně nebyl epesní. Já už se proti tomu seriálu profiloval dávno a možná za to mohlo právě The Killing, které vždycky bylo o několik úrovní výš.
10541
V The Killing byl ten osobní motiv ale vždycky důležitý. V druhé řadě dokonce byla značná i řada vaty o synovi Lindenové, jejímu vztahu nadálku apod. a proto mi tohle odlišné pojetí přišlo prostě moc násilné. Pokud jste čtenář detektivek o Harry Holeovi, tak jsem ještě dvakrát víc překvapen, že vám tenhle element taky nepřišel hrubý. Vždyť Nesbo, než přejde k řešení případu, nezapomene čtenářům prozradit, jakou martensku si Hole zavázal jako první a které ucho si přeležel víc. A pilot Following za mě rozhodně nebyl epesní. Já už se proti tomu seriálu profiloval dávno a možná za to mohlo právě The Killing, které vždycky bylo o několik úrovní výš.
abigail
0 0
reagovat

alibagil

Tak určitě... to se nevylučuje.
10539
Tak určitě... to se nevylučuje.
alibagil
0 0
reagovat
Davies182: Tak je to recenze pilotu 3 série, proto srovnání s recenzí pilotu Following a ne celého seriálu. A epesní pilot Following? Mě to přišlo jako sračka od samého začátku, asi máme jiný vkus.

Krasa: Nevím, mě by naopak přišlo divné nějaké vysvětlovaní mezidobí mezi sériemi, bylo přeci jasné, že Lindenová u policie skončí, prostě potřebovala "vypadnout", koho zajímá, co dělala, zajímá nás až další případ, který začíná teď. Je to detektivka, ne VKV.
10538
[b]Davies182:[/b] Tak je to recenze pilotu 3 série, proto srovnání s recenzí pilotu Following a ne celého seriálu. A epesní pilot Following? Mě to přišlo jako sračka od samého začátku, asi máme jiný vkus. [b]Krasa:[/b] Nevím, mě by naopak přišlo divné nějaké vysvětlovaní mezidobí mezi sériemi, bylo přeci jasné, že Lindenová u policie skončí, prostě potřebovala "vypadnout", koho zajímá, co dělala, zajímá nás až další případ, který začíná teď. Je to detektivka, ne VKV.
0 0
reagovat

abigail

Tou výtkou v recenzi je podivné navázání na předchozí sérii, které prostě autoři měli lépe vysvětlit. Je dost možné, že zatím je tahle zmiňovaná "nesbeovská" nezávislost série, ale já jsem se první půlhodinu úvodního dvojdílu spíš prodivil. Proto "jenom" osmička a zatím velký kontrast proti 4/10 pro Following, ne? ;)
10537
Tou výtkou v recenzi je podivné navázání na předchozí sérii, které prostě autoři měli lépe vysvětlit. Je dost možné, že zatím je tahle zmiňovaná "nesbeovská" nezávislost série, ale já jsem se první půlhodinu úvodního dvojdílu spíš prodivil. Proto "jenom" osmička a zatím velký kontrast proti 4/10 pro Following, ne? *;)*
abigail
0 0
reagovat

alibagil

Tak to sme asi každej klikli na jinou recenzi Following... devítku dostal od KarlaR epesní pilot, pak to šlo postupně do hnoje.
10536
Tak to sme asi každej klikli na jinou recenzi Following... devítku dostal od KarlaR epesní pilot, pak to šlo postupně do hnoje.
alibagil
0 0
reagovat
Baví mě zdejší hodnocení, kdejaké přiblblé ptákovině (viz. zmiňované following) se napálí bezmála absolutní hodnocení a tomuto zdařilému návratu brilantní detektivky/kriminálky zde už téměř podprůměrných 8/10, aniž by v recenzi padla nějaká podstatná výtka. Za mě tedy 10/10, pokud nemohu dát více :-)

to TedGeorge: dost jsem o tom přemýšlel a nepřijde mi, že by pro sledování 3 řady bylo nějak podstatná znalost předchozích dvou, půjde koneckonců o jiný případ, sice částečně spjatý s minulostí, ale tou, kterou ani fanoušci seriálu příliš neznají. Přijde mi to jako když jsem začal číst Nesba, začal jsem s Nemesis, což je tuším 4 případ Harryho Holea a vadilo mi, že neznám jeho předchozí osudy? Ani v nejmenším!
10535
Baví mě zdejší hodnocení, kdejaké přiblblé ptákovině (viz. zmiňované following) se napálí bezmála absolutní hodnocení a tomuto zdařilému návratu brilantní detektivky/kriminálky zde už téměř podprůměrných 8/10, aniž by v recenzi padla nějaká podstatná výtka. Za mě tedy 10/10, pokud nemohu dát více :-) to TedGeorge: dost jsem o tom přemýšlel a nepřijde mi, že by pro sledování 3 řady bylo nějak podstatná znalost předchozích dvou, půjde koneckonců o jiný případ, sice částečně spjatý s minulostí, ale tou, kterou ani fanoušci seriálu příliš neznají. Přijde mi to jako když jsem začal číst Nesba, začal jsem s Nemesis, což je tuším 4 případ Harryho Holea a vadilo mi, že neznám jeho předchozí osudy? Ani v nejmenším!
0 0
reagovat

TedGeorge

Zaplatíš pokusnýmu králíkovi jednu dvanáctku a jdu do toho :). Ne vážně, já to asi prubnu. Kdo to má všechno stíhat nakoukávat?
10534
Zaplatíš pokusnýmu králíkovi jednu dvanáctku a jdu do toho *:)*. Ne vážně, já to asi prubnu. Kdo to má všechno stíhat nakoukávat?
TedGeorge
0 0
reagovat
Dobré to je. Hodně dobré to je. Tvůrci se poučili z prvních dvou sezón a servírují zajímavější příběh, kterej si ty dva špičkový charaktery zaslouží. Strašně mě mrzí, že se k týhle třetí sezóně plno lidí neprokouše. Skoro by mě i zajímal experiment, kdyby se na třetí sezónu začal koukat někdo bez znalosti prvních dvou.
10533
Dobré to je. Hodně dobré to je. Tvůrci se poučili z prvních dvou sezón a servírují zajímavější příběh, kterej si ty dva špičkový charaktery zaslouží. Strašně mě mrzí, že se k týhle třetí sezóně plno lidí neprokouše. Skoro by mě i zajímal experiment, kdyby se na třetí sezónu začal koukat někdo bez znalosti prvních dvou.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se