Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Partička v předaleké galaxii


ikona
Davies182
partičkasokol
Kluci špásují s E.T mimozemšťanem, Shrekem a narkomany. Stál uplynulý měsíc na pódiu za to?  

Spousta nových disciplín, čerstvá nálož půvabně idiotského Richarda Genzera a pravidelné křeče z utrápené bránice, to je v kostce aktuální čtveřice partičkovských reportů na TVZone. V pondělí večer se u bedny ještě pořád relaxuje parádně, když u toho zdatně sekundují Suchánek a spol. Tak jdeme na to.

70. díl - 2013/05/20

A Geňa hláškuje hned zkraje ve DVOJITÉM TELESHOPPINGU. Co všechno lze využít k hubnutí? Dozvíte se za povedené básnické asistence nejpovolanějších z povolaných. V dalším XY musel Richard uhodnout, že mu Ondra jemně "naznačuje" flóru, Michal vlhkost a Igor faunu. Sranda je, že i když tu ona specifická slova lítají takzvaně na plnou hubu, Ríša je stále bezradný. Ale je to ohromná bžunda! CIZINCI dali prostor Suchošovi, který ve svém Ferrari na cestách po Itálii srazil srnku. Ale nevěděl to, vše mu muselo docvaknout až z pokřikování dvou policistů Chmely a Sokola. Celkem fajn parodická novinka. NESPOKOJENÝ REŽISÉR korigoval natáčení Pyšné princenzny, z Ondry se v tomto případě vyklubal nefalšovaný diktátor za kamerou. Taková obyčejná divadelní komedie... Finální KARLOGOTTOVKA přednesla ódu na chcíplého zajíce, kupodivu jsem se pak u ní bavil více než u klasických hudebních konců.

71. díl - 2013/05/27

Přichází DETEKTOR LŽI a v něm daňová kontrola u pana Extola. Zvonil Ondřej a improvizace dostává pořádně zabrat, Igor Chmela pomalu ani nestačí vymýšlet třeskuté nepravdy! Koho by napadlo, že nakonec skončíme u jeho psychiatra... V "nové" RICHARDOVĚ HÁDAČCE je již z názvu jasné, kdo zde bude trpět. Mučedník hádal nevěstu na útěku, přecitlivělého karatistu a Sokolova nadrženého automechanika. Zážitek měsíce a Genzer schizofrenik, pecka. CO BYSTE NIKDY NESLYŠELI OD... no přeci Richarda Géňy! Není už to ale trapné? Ne, vtipné! Disciplína sice prapodivně sestříhaná, ale pořád zábavná. A ke slovu se dostanou i napravení feťáci! FOTOALBUM je pro změnu další novou hrou, ve které Ondra popisoval fotografické momentky ostatních. Narozeninová oslava strýce Karla se zvrhla v nevěru v rodině, zase tak špatné to nebylo. Závěrečný PŘÍBĚH si vzal na paškál divačku Lucku, která se živí jako IT asistentka. Pobavilo!

72. díl - 2013/06/03

Kůži kancléřky Spolkové republiky Německo si v první červnové disciplíně, INTERVIEW, navlékli Ondřej s Richardem. Igor byl dlouhou dobu na vážkách po tvrzení, že stará dáma usíná s plyšákem. FOTOALBUM se minule celkem uchytilo, takže si dáme repeté, řekl si nejspíše Daniel Dangl. Komentář nafocených Velikonoc nakonec vyústil v křečovitou gymnastiku a ježdění na vodních lyžích po Máchově jezeře - průměr. To NEČEKANÝ TELEFONÁT už bylo jiné kafe. Do studia legračnímu kvartetu postupně zavolal Shrek, Ríšova matka, (poslední) skaut a Igorův psychiatr. Tomuhle já říkám bezchybná improvizace, vážení. VYZNÁNÍ LÁSKY si na vlastní kůži vyzkoušela divačka Martina, která nejprve přiznala, že se jí líbí nejsilnější, kudrnatý člen kvarteta. Geňa si vzal lichotku k srdci a překvapivě básnil. Všechny hercovy rýmy bych z fleku tesal do kamene, no fakt. Dvaasedmdesátý díl uzavřel MUZIKÁL s tématem Sametové revoluce. A tady je doma Chmela, tomu tohle scénáristické blbnutí vážně jde. Klíče s sebou a jedem na Národní!

73. díl - 2013/06/10

A máme tu další půlhodinu nejen výuky cizího jazyka, tentokrát libozvučné polštiny. CIZINCI operovali s Chmelou aka majitelem masokombinátu, kterému Richard veze mrazák, ale neví to. Polotrapná oddychovka a důkaz, že Igor je pořádný nerv! Konečně přichází na řadu TISKOVKA s Ondrou Sokolem jako filmovým E.T. Dotazy novinářů z pornočasopisu nenechaly emzáka klidným, Spielberg se otáčí ve studiu - Chmela kolegovi bravurně zatápěl vypointovanými dotazy! Další BRECHTOVO DIVADLO s řidičem a policistou v autoškole se snadno proměnilo v nařachanou komediální Suchánkovu jízdu, u které smíchy spadnete ze židle. RUCHY jsou další novinkou, Genzer v nich zaskakoval za agenta 007 v akci, o ozvučení se potom staral Ondřej. Celkem neškodná taškařice a zjištění, že Bond nosí příčesek! V ABECEDĚ se u zlého průvodčího na nástupišti vystřídali všichni, Michal se navíc stihl ukázkově ztrapnit. A znovu E.T., tentokrát ale jako sequel ve FILMOVÉM KRITIKOVI. Občas možná zabírají sexuální fóry a přehnaná mimika, improvizace si tu ale přeci jen mírně dáchla. Tak zase příště.

A jaká scénka se nejvíc líbila vám? Za měsíc zdar.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace