Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Monstra dostala režiséra


ikona
Mr. Hlad
penny dreadfulsam mendes
Projekt Sama Mendese Penny Dreadful láká za kameru zajímavé lidi 

Sam Mendes natočil miliardovou bondovku, takže si může dělat, co se mu zachce. A teď se rozhodl vytvořit seriál s názvem Penny Dreadful a vypadá to na něco, co by byla velká škoda minout. Celý projekt je popisovaný jako psycho-sexuální horor a objeví se v něm legendární žánrové postavy jako Dr. Frankenstein a jeho monstrum, Dorian Gray, nějaký ten hrdina z Drákuly a další. Stanice Showtime, kde se za pár týdnů začne loučit sériový vrah Dexter, si seriál objednala už v lednu, ale teď sehnala i režiséra.

 

Sam Mendes se zatím spokojí sice jen s rolí producenta, ale i jméno za kamerou vypadá docela zajímavě. První dva díly z plánovaných osmi bude totiž režírovat Juan Antonio Bayona, jenž v Sirotčinci ukázal, že rozhodně diváky vyděsit umí, a v dramatu Nic nás nerozdělí zvládl publikum emocionálně doslova rozsekat na hadry. Takže o výsledek se nejspíš bát nemusíme. K tomu si mezi tvůrce přidejte Johna Logana, scenáristu Gladiátora a Letce, a člověk se hned může začít těšit. Samotné natáčení by mělo začít v Londýně letos na podzim.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace