Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlie Sheen zase magoří


ikona
Spooner
sheen
Známý hollywoodský magor vrací úder. Kdo to odskákal tentokrát? A co s tím má společného Mila Kunis? 

A je to tady zase. Je to teprve dva roky, co proslulý herec a továrna na skandály Charlie Sheen byl po svém dosti problematickém chování vyhozen z komediálního hitu Dva a půl chlapa a už tu máme další průser. Ne, že by to nikdo z nás nečekal. O svůj další skandál se největší hollywoodský spotřebitel koksu samozřejmě postaral ve svém novém sitcomu Anger Management. Seriál na tom už není sám o sobě příliš dobře, sledovanost je podprůměrná, s kvalitou to také není nijak valné a šéfové stanice FX už asi mají vytrhané všechny vlasy a litují, že Sheenovi projetku odklepnuli rovnou monstrózních devadesát epizod. Nové pozdvižení na place nové diváky rozhodně nepřiláká.

O rozruch se totiž tentokrát postarala herečka Selma Blair, která už nemohla vystát fakt, že se Charlie Sheen chová na place jako idiot. Ona sice rozhodně nebyla jediná, komu bylo jednání bývalé hvězdy proti srsti. Charlie Sheen chodil prý na natáčení o několik hodin později a o jeho slušném chování už si také asi dělal iluze jen málokdo. Bývalá Hellboyova holka však byla jediná, kdo si na jeho neprofesionalitu troufl stěžovat u samotných producentů. Jenže přitom holka tak nějak zapomněla na fakt, že jedním z výkonných producentů je i samotný Sheen. Ten ji samozřejmě za odměnu ihned vyrazil a ještě jí na rozloučenou napsal minimálně jednu dosti vulgární esemesku. Selma Blair tak dala seriálu nadobro sbohem a její postava bude nemilosrdně vyškrtnuta. Sheenovi to však evidentně vrásky nedělá, dál se naplno sjíždí ve svém karavanu a za vypadnuvší herečku má již prý vymyšlenou náhradu.

A teď to začne být teprve sranda. Ideální novou posilou seriálu by podle něj byla Mila Kunis. Ano, ta Mila Kunis, jedna z nejvíce obsazovaných a nejvíce sexy žen současnosti. Populární magnet na průsery pak prý o její účast stojí natolik, že ji nabízí rovnou 1 milión dollarů za epizodu. A to už je v dnešní době škrtů a všemožného šetření hodně velké sci-fi, zvláště pro zcela opomíjený sitcom na kabelovce. Ale to ví asi Mila sama nejlépe, když má doma nejlépe placeného seriálového herce současnosti Ashtona Kutchera. To by se asi musel Charlie na svých drogách a prostitutkách hodně uskromnit. V jeho případě by ovšem možná bylo nejlepší se na ně vykašlat úplně, i když to by s ním na druhou stranu nebyla asi taková zábava.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace