Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Amazon na poli detektivek


ikona
Spooner
amazonbosch
Populární internetový obchod to zkouší z produkcí seriálů. Jakého slavného detektiva od nich uvidíme? 

Doby, kdy se tvorbou seriálů zabývaly pouze zavedené stanice a kabelovky, už jsou evidentně dávno pryč. V posledních měsících nás o tom zas a znova přesvědčuje internetová služba Netflix, již nám stačila vytřít zrak výtečným House of Cards a děsivým Hemlock Grove, kteří již stačili vyfasovat druhou sezónu. Netflix už ale rozhodně není jediným internetovým gigantem rozkoukávající se na seriálové scéně. Dalším významným hráčem se totiž stal internetový obchod Amazon, jenž v posledních týdnech vyslal do produkce několik zajímavých projektů v čele s komedií Alpha House s Johnem Goodmanem v hlavní roli. Místní hlavouni si však uvědomují, že by chtělo přijít také s něčím napínavějším a tak pracují na kriminálce, která by mohla přilákat hodně potenciálních diváků.

Spojí proto síly s populárním spisovatelem detektivek, Michaellem Connelly, aby na obrazovky přivedli jeho nejznámější postavu, policistu Harryho Bosche. Tento detektivní veterán z Los Angeles, jenž se při pátrání po vrahovi nezastaví před ničím, se na pultech objevil poprvé již na začátku devadesátých let a od té doby stačil vyřešit již přes dvacet knižních případů. A to by bylo, aby populární polda, jehož příběhy se staly bestsellery, nepřilákal davy fanoušků také k monitorům. Na scénáři k seriálu jednoduše pojmenovaném Bosch bude navíc spolupracovat sám Connelly. Vypadá to zkrátka, že Amazon vsadil při první dramatické tvorbě na toho správného koně. Teď už jen musíme čekat, jaký charismatický herec si slavného vyšetřovatele zahraje, a že to celé dopadne minimálně stejně dobře, jako filmová verze Connellyho Obhájce s Matthew McConaugheyem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace