Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

National Geographic zastřelí Kennedyho


ikona
Spooner
kennedy
Další slavná stanice se už nehodlá spoléhat jen na nekonečnou porci dokumentů. Máme se nač těšit? 

Kde jsou ty doby, kdy jsme se na dokumentárních stanicích mohli pouze dozvědět všechno o poutavém světě zvířat či Druhé světové. Priority populárně-naučných televizí se však začínají měnit a nemůže za to nikdo menší než History Channel se svou oceňovanou minisérií Hatfieldovi a McCoyovi, brutálními Vikings a velkolepým zpracováním Bible. Není proto divu, že na seriálovém či filmovém písečku se chtějí ohřát také konkurenční stanice. Discovery Channel tak bude těžit zlato na Klondiku a návrat do minulosti chystá i televizní legenda National Geographic, i když tentokrát se nebudeme vracet do zase tak vzdálené historie.

Známá stanice totiž v současnosti natáčí televizní film Killing Kennedy a už z názvu vám musí být jasné, že tady se asi nebudeme zabývat zánikem dinosaurů. Snímek na motivy stejnojmenné knihy Billa O'Reillyeho a Martina Dugarda nás zavede do posledních let života prezidenta Johna F. Kennedyho a jeho neméně slavného atentátníka Lee Harveyeho Oswalda. Což je téma, které americké diváky přiková k obrazovkám vždycky. National Geographic si navíc sehnalo celkem zajímavé obsazení. Prezidenta Spojených států si tak zahraje Rob Lowe, jenž nás nedávno zaujal v HBO pecce od Stevena Soderbergha, Liberace!. Jeho ženušku si pak zahraje Ginnifer Goodwin z pohádkového hitu Once Upon a Time, Oswaldovu něžnou polovičku ztvární Michelle Trachtenberg z Super drbny či Buffy, přemožitelky upírů a role samotného střelce se ujme nepříliš známý Will Rothhaar. Žádná hvězdná jména, ale hodně slušných výkonů bychom se od nich dočkat mohli. Zda se National Geographic úspěšně vydá po stopách své konkurence z History Channel, se dozvíme již v listopadu k příležitosti padesátiletého výročí Kennedyho smrti.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace