Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a italský speciál


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jaké poměry panují ve světě opery? Je lepší české nebo italské zdravotnictví?  

S prvním hostem si Karel Šíp popovídal o vtipech. Eugen Brickcius vysvětloval, jak vtipy vznikly a proč je nemá rád. Jestli si myslíte, že se zasmějete, šeredně se mýlíte. Takhle tedy umřely veškeré mé naděje, že poslední Všechnopárty bude něčím zvláštní a bude se odlišovat od toho matného zbytku, který celý rok předváděla. Chyba lávky. Eugen Brickcius se po vtipech jal vysvětlovat původ svého jména, což dalo zabrat nejen Karlu Šípovi. Vrcholem pak byla jeho namlouvací poezie.

Do příští sezóny by měli na ČT 1 zavést pravidlo, že na každý díl by měl připadnout pouze jeden nudný a nezajímavý host. Dva už jsou totiž moc. I houslový virtuos Ivan Ženatý rozebíral svoje jméno, zmínil i hraní na housle, ale jinak to bylo opět o ničem.

S o něco poutavějším vyprávěním přišla Jana Plodková, která se rozpovídala o své cestě do Ameriky, kde zkoušela štěstí. Také prozradila, že ji strašila televize a nechyběly i nějaké ty plány do budoucna. Rozhovor veskrze průměrný, ale oproti těm předchozím působil o hodně lepším dojmem.

Jan Kraus už poněkolikáté se svou show vydal mimo divadlo Archa a už podruhé to bylo i mimo Českou republiku. Po New Yorku zvolil italské Milano, kam ho pozvaly Italky z ČR a SR. Se svým osobním vztahem k této zemi se svěřil v úvodu.

Prvním hostem byla operní pěvkyně Dagmar Pecková, která se hned pustila do kritiky zákulisí opery a rozhodně si nebrala servítky. Trochu se zastavili i u důvodů vedoucích k tomu, že už dlouhodobě žije v Německu. Příjemnějším tématem ovšem bylo jídlo, tady si s Krause ale příliš nerozuměli. Celkově byla Dagmar Pecková zajímavějším a zábavnějším hostem než celé osazenstvo Všechnopárty.

Zatímco Dagmar Pecková žije v Německu a s Itálií ji pojí maximálně tak ta opera, další host Show Jana Krause se v Itálii usadil už zřejmě na dobro. Byl jím slavný český tenista Tomáš Šmíd. Dokážete si tak představit, o čem byla zhruba řeč. Kromě tenisu se ještě znovu probíralo jídlo a nově také ženy, konkrétně ty Šmídovy.

Posledním hostem byl majitel firmy Mattoni Allesandro Pasquale, s nímž si Jan Kraus pokecal prostřednictvím tlumočnice. Popovídali si o minerálních vodách, o podnikání, o Češích a o rodině.

Všechnopárty zklamala na plné čáře a i poslední díl před letními reprízami stál tak říkajíc za prd. To na Primě si na konec sezóny připravili další zahraniční speciál, který se ovšem nevyrovnal tomu newyorskému a zbývá tak vyzdvihnout leda tak Dagmar Peckovou a tlumočnici italštiny.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace