Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Liga výjimečných se vrátí


ikona
Spooner
liga
Kultovní komiks se dočká dalšího zpracování. 

Liga výjimečných od Alan Moora patří rozhodně mezi ty milované komiksy, již jejich fanoušci mají vystavenou na speciálním místě ve své knihovničce. Na filmovou adaptaci ale pak pro jistotu všichni co nejrychleji zapomněli, včetně Seana Conneryho, jenž už poté radši pověsil svoji hereckou kariéru na hřebík. Takové zpracování si zkrátka kultovní komiks nezasloužil a člověk se až diví, že Alan Moore neposlal do Hollywoodu bombu. Nyní to však vypadá, že to producenti chtějí se slavnou knihou zkusit znovu. Komiksovému božanovi se to ovšem zřejmě zase líbit nebude.

Pilot k seriálové adaptaci si totiž objednala stanice FOX a slavné literární postavy v čele s Allanem Quartermainem, Tomem Sawyerem, Dorianem Grayem či Kapitánem Nemem tak znovu spojí své síly. Což o to, nápad to rozhodně není špatný a televize by knižním legendám slušela možná více než velké plátno, už jenom kvůli pořádnému rozpracování jednotlivých charakterů. Menší problém se však skrývá ve jméně hlavního producenta a scénáristy Michaela Greena, jenž má na svém kontě mimo jiné Smallville či scénář k velice nepodařenému Green Lanternovi. A to nejsou zrovna tituly, které by komiksové fandy dvakrát nadchnuly, spíše naopak. Tak snad bude mít tentokrát malinko lepší nápady a milovníci předlohy tak nebudou muset být naštváni i podruhé. Alan Moore bude ale zřejmě stejně prskat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace