Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další slavný detektiv v bedně


ikona
Spooner
private
Invaze knižních adaptací jen tak nekončí. Jakého detektiva od tvůrce Alexe Crosse se dočkáme tentokrát? 

Spisovatel James Patterson patří mezi nejvytíženější (nejen) kriminální pisálky posledních let a z jeho aktivity má člověk pocit, že ty knížky píše snad i ve spánku. Jen v tomto roce by mu mělo vyjít jedenáct knížek a v minulých letech nebyl o nic línější. Fanoušci jsou ale stále spokojení a bankovní konto se také úspěšně plní, tak proč na druhou stranu dál nepsat, že? Není proto divu, že se slavný spisovatel často dostává pod radar hollywoodským producentům. Ti už si například několikrát půjčili jeho nejslavnější postavu, detektiva Alexe Crosse, jehož první dvě adaptace s Morganem Freemanem dopadly celkem dobře. Nedávnou příšernou Vražednou hrou však dokázal režisér Rob Cohen a černošské dřevo Tyler Perry pohřbít tuto knižní postavu na dost dlouho dobu. Patterson má ovšem naštěstí těch úspěšných vyšetřovatelů více, a proto si vezmou televizní producenti na paškál jeho další oblíbenou postavu.

Tou bude tentokrát charakter Jacka Morgana z Pattersonovi novější série Private. Budeme tak sledovat osudy bývalého agenta CIA, který ovšem nyní pracuje jako soukromý detektiv a řeší zdánlivě nevyřešitelné vraždy i jiné případy. Jasné, nic nového pod sluncem. Za kamerou se však začíná scházet celkem zajímavá sebranka. Režie pilotu se totiž ujme šikovný Brad Furman, jenž má na kontě například výtečnou žánrovku Obhájce s Matthew McConaugheyem. Scénář pak sepíše John McLaughlin stojící také za Černou labutí Darrena Aronofskyho či nedávným Hitchcockem s Anthonym Hopkinsem a produkce se ujme samotná filmová legenda Robert De Niro. Žádná průměrná detektivka by nás tak rozhodně čekat nemusela a hůř, než nedávná kriminální katastrofa s plešatým Matthew Foxem to ani dopadnout nemůže.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace