Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychlý a zběsilý Bruce Lee


ikona
Spooner
lee
Režisér úspěšné série oživí odkaz asijské legendy. 

Představovat vám asi největší ikonu asijských mlátiček a člověka, která by vám dokázal zlámat všechny končetiny dřív, než byste si toho všimli, určitě nemusím. Bruce Lee ovšem neuměl jen rychle rozdávat rány či vytrhávat chlupy z hrudi Chucka Norrise a občas si sepsal také nějaký ten scénář. Ne každý z nich se však dočkal realizace a některé tak skončili v dnes již asi hodně zaprášeném šuplíku.

Jeden z Bruceových vysněných projektů se ale přece jenom dočká své seriálové podoby. Zatím nepojmenovaného seriálu podle scénáře asijské legendy, o jehož ději se zatím neví zhola nic, se pak navíc ujme další momentálně hodně obletovaný Asijec, Justin Lin. Ten dal letos definitivní sbohem drsnému Vinu Dieselovi a rychlým kárám a se svojí produkční společností Perfect Storm tak zřejmě konečně narazil na svůj další projekt. Režisér série Rychle a zběsile teď pilně hledá pro svojí televizní novinku tvůrčí tým a kromě produkce se s největší pravděpodobností ujme také režie pilotu. A kdo viděl jeho paintballový masakr v Community, tak ví, že i v bedně se umí Justin Lin parádně rozjet. Tenhle režisér by zkrátka odkaz tragicky zesnulého herce zničit nemusel.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace