Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kravaťáci: Úvod 3. řady

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek
Bohužel, je smutné to napsat, ale vedlejší postavy překonávají ty hlavní rozdílem třídy - Donna, Jessica, Louis, Nigel a především Darby jsou vynikající. Duel Darby - Pearson bude ozdobou třetí řady. Hlavní postavy Harvey a Mike drsně ztratily kredit na konci druhé řady a nijak se nezlepšují - Harvey je pořád uražený fracek, kterému maminka Jessica dala zaracha a Mike už je úplně nemožný. Rachel a Scottie se místo jako inteligentní ženy chovají jako blbé osmnáctky co myslí vagínou - na Scottie stačí dvě věty a vše je odpuštěno a Rachelina otočka z pozice: "Dáš výpověď nebo je konec" do polohy: "Dáme sex a všechno je v cajku" je naprosto absurdní.

Nechci moc psát o realističnosti v seriálu, který celý stojí na nereálné premise, ale dokud pravdu o Mikeovi věděl jenom Harvey a Donna, dalo se tomu věřit. Teď když to ví Jessica, Rachel a brzo třeba i někdo další už ta hra na "právníka" nabývá podoby frašky. Navíc, stejně jak jsem psal u druhé řady Homelandu, vydírat svého šéfa, jako to tady rozehrál Mike s Jessicou není dlouhodobě udržitelná pozice ani něco co by Mikea vrátilo do přízně diváků. Navíc asi Jessica okamžitě vyrazí toho "přítele" z IT oddělení

Škoda, vedlejší postavy jsou pořád super a Darby u mně překonává i skvělého Hardmana, ale z hlavních postav (krom Jessicy) se bohužel staly buď svině nebo idioti.
10718
Bohužel, je smutné to napsat, ale vedlejší postavy překonávají ty hlavní rozdílem třídy - Donna, Jessica, Louis, Nigel a především Darby jsou vynikající. Duel Darby - Pearson bude ozdobou třetí řady. Hlavní postavy Harvey a Mike drsně ztratily kredit na konci druhé řady a nijak se nezlepšují - Harvey je pořád uražený fracek, kterému maminka Jessica dala zaracha a Mike už je úplně nemožný. Rachel a Scottie se místo jako inteligentní ženy chovají jako blbé osmnáctky co myslí vagínou - na Scottie stačí dvě věty a vše je odpuštěno a Rachelina otočka z pozice: "Dáš výpověď nebo je konec" do polohy: "Dáme sex a všechno je v cajku" je naprosto absurdní. Nechci moc psát o realističnosti v seriálu, který celý stojí na nereálné premise, ale dokud pravdu o Mikeovi věděl jenom Harvey a Donna, dalo se tomu věřit. Teď když to ví Jessica, Rachel a brzo třeba i někdo další už ta hra na "právníka" nabývá podoby frašky. Navíc, stejně jak jsem psal u druhé řady Homelandu, vydírat svého šéfa, jako to tady rozehrál Mike s Jessicou není dlouhodobě udržitelná pozice ani něco co by Mikea vrátilo do přízně diváků. Navíc asi Jessica okamžitě vyrazí toho "přítele" z IT oddělení Škoda, vedlejší postavy jsou pořád super a Darby u mně překonává i skvělého Hardmana, ale z hlavních postav (krom Jessicy) se bohužel staly buď svině nebo idioti.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se