Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Homer se staví u Griffinových


ikona
Spooner
griffinovisimpsonovi
Dva kultovní animáky konečně spojí své síly. 

Znáte je všichni. Ne příliš bystrý Homer, starostlivá Marge, raubíř Bart, přechytralá Líza a malá Maggie z rodiny Simpsonových nám zpestřují chvíle u televize již přes dvacet let a ještě nějaký ten pátek se jich zřejmě nezbavíme. No a na druhé straně zde máme Griffinovi v čele se snad ještě tupějším Peterem, vypečeným synkem Stewiem, nebo hláškujícím psem Brianem.  Zkrátka dva kultovní animáky, z nichž ten první na nás útočí již trochu okoukaným humorem a ten druhý se pro změnu nebojí být šílený a nekorektní. Věrné diváctvo však tyto kousky rozhodně neztrácejí a o případném crossoveru obou seriálů sní fanoušci už léta. A nyní se konečně dočkají.

Speciálního dílu, ve kterém se střetnou dvě takové (ne)normální rodinky, se tak konečně dočkáme v nadcházející seriálové sezóně. Simpsonovi se objeví v jedné epizodě kultovky Family Guy, v niž se famílie Griffinových rozhodne navštívit Springfield. Homer a Marge se tak stanou novými nejlepšími přáteli s Peterem a Lois, Líza se bude snažit objevit Megin skrytý talent a malého Stewieho pro změnu hodně zaujme Bart a jeho sklon k průserům. Na ději však v tomto případě asi nikomu příliš nesejde. Hlavní je vidět oblíbené postavy konečně pohromadě a doufat, že se šílený humor Setha MacFarlanea a Matta Groeninga dokáže správně zkombinovat. Své diváky má ale tento speciál již teď jisté.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace