Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku James Cole se vrátí

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Tohle vůbec není seriálový materiál. Plus se kolem toho motá hrozná verbež (scénář Terra Novy se psal stylem "jedeme brainstorming, potřebujeme 75% Rodinných pout, 20% já jsem čestnej polda, 5% megatajemná dramazápletka na pozadí příběhu. Když toho budeme mít dvě stránky, tak náhodná slova vyměníme za dinosaury a můžeme jít točit".)
Dvanáct opic mělo naprosté minimum trikových sci-fi scén, o to víc se stavělo na příběhu a hereckých výkonech. Jenže dobré jméno + minimum trikových scén = easy money pro studio, co chce točit sci-fi.
Ať už to bude remake (chraň bůh) nebo sequel (zbytečný, ale malinko menší zlo), tak v tom nevidím žádný důvod k radosti.
10744
Tohle vůbec není seriálový materiál. Plus se kolem toho motá hrozná verbež (scénář Terra Novy se psal stylem "jedeme brainstorming, potřebujeme 75% Rodinných pout, 20% já jsem čestnej polda, 5% megatajemná dramazápletka na pozadí příběhu. Když toho budeme mít dvě stránky, tak náhodná slova vyměníme za dinosaury a můžeme jít točit".) Dvanáct opic mělo naprosté minimum trikových sci-fi scén, o to víc se stavělo na příběhu a hereckých výkonech. Jenže dobré jméno + minimum trikových scén = easy money pro studio, co chce točit sci-fi. Ať už to bude remake (chraň bůh) nebo sequel (zbytečný, ale malinko menší zlo), tak v tom nevidím žádný důvod k radosti.
0 0
reagovat
To snad ne... to sou tak líný lidi v tý Americe (a neřikejte mi, že nápaditý novinky netáhnou), že to už snad ani neni možný :- :- :-.
Na tohle sahat = demence.
10743
To snad ne... to sou tak líný lidi v tý Americe (a neřikejte mi, že nápaditý novinky netáhnou), že to už snad ani neni možný *:-* *:-* *:-*. Na tohle sahat = demence.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se