Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat pod kupoli


ikona
Spooner
king
Letní hit Under the Dome se dočká další série. Je to ovšem dobrá zpráva? 

Co si budeme nalhávat, novinka Under the Dome podle románu Stephena Kinga nás v redakci zatím moc nepotěšila. Místo tajemné atmosféry a zjišťování, co je ta záhadná kupole nad nebohým Chester’s Mill vlastně zač, jsme se prozatím dočkali jen celkem nudných dějových odboček s nezajímavými charaktery. Hodně z nás se tak na seriál dívalo hlavně v naději, že se po třinácti dílech první série nakonec dozvíme, o co že tady vlastně šlo. To už však nyní neplatí.

Celkem (ne)překvapivě se tak dočkáme přinejmenším ještě jedné další sezóny, která se nám opět pokusí zpříjemnit příští léto. Kingova adaptace totiž slaví obrovský úspěch, sledovanost prvního dílu se vyhoupla nad úctyhodných sedmnáct mega a celosvětově se stanice CBS chlubí čtyřiceti miliony zvědavých diváků. A i když v uplynulých epizodách sledovanost malinko klesla, stále jsou to na letní projekt velká čísla a stanice má tak dost důvodů na to, v téhle záhadné patálii pokračovat. Na pokračování se ostatně těší také samotný Stephen King, jenž je prozatím se seriálem ohromně spokojen a již dříve vyjádřil své přání, aby se jeho knižní dítko dočkalo více sezón. Oblíbený pisálek si navíc napíše i scénář k úvodu příští série. Jen aby tvůrci nenatahovali příběh až příliš, protože dvě či více řad mi přijde na jednu knihu docela dost. Už teď je totiž docela na čase, aby se přestalo vařit z vody a začal se už někdo konečně zjišťovat něco o té zpropadené kupoli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace