Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Béčková Legie se vrací


ikona
Spooner
dominion
Polozapomenuté béčko se podívá do bedny. 

Na béčkový film Legie si dneska vzpomene už asi málokdo. A nutno říct, že zcela právem. Padlý anděl s drsným ksichtem Paula Bettanyho zde chránil v jakémsi bistru uprostřed pouště nenarozené dítě před Bohem a jeho armádou andělů. Vypadalo to bohužel stejně šíleně, jak to zní, i když uznávám, že pro mne to bylo tak pitomé, až se z toho stala moje menší guilty pleasure. Kiny snímek víceméně také prošuměl, žádný velký ohlas nevzbudil, a proto je celkem překvapením, že se dočkáme televizního pokračování. Bohužel to asi pro mnoho z nás není překvapení příliš příjemné.

Seriálového sequelu pod názvem Dominion se totiž ujme kabelovka Syfy, která evidentně hodlá v budoucnu hodně parazitovat na filmových titulech. Novinka se bude odehrávat o pětadvacet let později, po válce mezi lidmi a ne zrovna hodnými anděly. Lidstvo na tom není dvakrát nejlépe a jedinou nadějí na přežití se zdá být jeden obyčejný voják. Že by to byl onen tehdy ještě nenarozený prcek z původního snímku? Ono je to možná nakonec úplně jedno, protože projektu se opět ujme Scott Charles Stewart, pro něhož je vidina natočení alespoň průměrného snímku asi stejně tak reálná, jako pro Stevena Seagala váha pod sto kilo. Legie totiž paradoxně asi stále zůstává jeho nejlepším filmem. Se stanicí Syfy si však evidentně rozuměl při spolupráci na sci-fi Defiance, a tak zde dostává další šanci. Na druhou stranu, ale proč ne. Debilněji a laciněji než eskapády Paula Bettanyho to snad ani dopadnout nemůže.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace