Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Umění očima Jamese Franca


ikona
Spooner
franco
Oblíbený herec se jen tak nezastaví a přichází proto i se svým vlastním pořadem. 

Jestli existuje v Hollywoodu v současnosti člověk, který se nikdy nezastaví, tak je to populární herec James Franco. Ten se totiž v posledních letech objevuje snad ve všem od nákladných snímků typu Mocný vládce Oz, přes štěky v nenápadných snímcích až po role v amerických soap operách. No, podívejte se na jeho profil na imdb sami, ale z počtu jeho projektů poslední let se vám asi zatočí hlava. Do toho se ještě čím dál více začíná věnovat režii, sem tam si sepíše scénář nebo rovnou celou knížku a občas vyučuje i na nějaké univerzitě. Toho kdybyste si pozvali domů, tak vám při své hyperaktivitě snad i postaví krb a vypleje zahrádku. A bude si myslet, že to udělal fakt suprově. Obří kvantita ovšem ne vždy značí kvalitu. To si ale bývalý představitel Harryho Osborna rozhodně nemyslí a chystá svůj vlastní televizní pořad.

Na umělecké kabelové stanici Ovation TV nám tak brzy představí svoji show James Franco Presents, v níž nás známý umělec provede nekonečným světem umění a představí nám ho ze svého pohledu. Což v překladu znamená, že se divák podívá pod pokličku několika Francových projektů čítající připravované snímky, jeho poslední umělecké výstavy, studentské snímky či také jeho soukromé videozáznamy. Kromě chlubení se vlastní prací pak bude nabízet svůj názor na nejnovější umělecké trendy. Uvidíme, co z toho vyleze, zatím to však vypadá, že o samotné umění zde moc nepůjde. Vytížený herec má asi tak trochu problémy s egem. Jestli je to dobře nebo špatně si již posuďte sami.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace