Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Raylanova nemesis je Gringo


ikona
Spooner
justified
Hvězda Strážce pořádku chystá svůj vlastní seriál. 

Walton Goggins asi nikdy nebude patřit mezi extra velké hvězdy, slušnou řádku fandů ovšem díky své seriálové kariéře už rozhodně má. Nejdřív si získal naší pozornost v jedné z hlavních rolí nekompromisního Policejního odznaku a nyní se chystá již popáté zatopit pod kotlem Timothy Olyphantovi ve výtečném Strážci pořádku aka Justified. Role Boyda Crowdera nejen že mu přinesla zatím největší diváckou pozornost, ale hlavně si ho díky ní začali všímat také hollywoodští producenti. V posledních letech ho tak můžeme vídat v nespočtu vedlejších rolí jako například v Nespoutaném Djangu, druhém G. I. Joe či životopisném Lincolnovi. Jen ta televizní Emmy mu doma pořád chybí. Televiznímu matadorovi však jeden seriál zjevně nestačí a pro stanici FOX proto překvapivě kutí novou kriminálku.

Jeho novinka Gringo pak také nebude oplývat zrovna hodnými a přívětivými charaktery. Budeme totiž sledovat osudy amerického poldy, který se po svatbě se svou mexickou ženuškou odstěhuje právě jižně od svých domovských hranic. Nechtěně se však připlete do války dvou drogových kartelů. Seriálová star se tak z produkční židličky vrhne do dalšího drsného projektu, v němž navíc spojí síly se svým starým známým, scénáristou zmiňovaného Policejního odznaku, Adamem Fierrem. Samotný Goggins se pak samozřejmě kvůli svým závazkům v Harlemu v seriálu neobjeví, maximálně si zahraje nějakou tu miniroličku. I tak to zní celé zatím hodně slibně a za nějaký nekompromisní mexický nářez se rozhodně zlobit nebudeme. Tedy alespoň tak nekompromisní, jak kanál FOX dovolí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace