Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J. J. Abrams v zábavním parku


ikona
Spooner
abramshbo
Slavný režisér a producent spojí síly s HBO. Na co se od nich můžeme těšit? 

Tak copak nám to ten “džejdžej“ kutí tentokrát? Oblíbený režisér a producent má sice nyní plné ruce s bojováním v předaleké galaxii a rozhodováním, komu tentokrát šoupne do ruky světelný meč. Na své oblíbené produkování seriálů si ale evidentně udělá čas vždycky a poslední dobou neuplyne skoro měsíc, aby režisér nových Star Treků nepřišel s novým televizním projektem. A stejně jako ve většině předchozích případů, i jeho další novinka zní zatraceně zajímavě.

Tentokrát se totiž pustí do seriálové adaptace polozapomenuté sci-fi spisovatele a režiséra Michaela Crichtona, Westworld. Ten vypráví o tak trochu nezvyklém zábavní parku budoucnosti, v němž si prachatí Američané můžou zajet díky počítačovému programu třeba do starověkého Říma či na Divoký Západ. Jednou se však program tak trochu zblázní, návštěvníkům začne jít o život a po jejich stopě se navíc vydá pistolník-android, jehož si v originále zahrál charismatický Yul Brynner ze Sedmi statečných. Zní to malinko šíleně, ale slušný seriál by z toho rozhodně vzniknout mohl. Obzvláště, když Abrams opět naváže producentskou spolupráci s Jonathanen Nolanem, bráchou slavného režiséra, s nímž spolupracuje již na seriálovém hitu Person of Interest. Ten se ujme také scénáře i samotné režie. Novinku si navíc celkem překvapivě objednalo samotné HBO, které nějaké to sci-fi v současné nabídce docela chybí. Půjde tak o první Abramsovou spolupráci s některou z amerických kabelovek. Tvůrce nových Star Wars by tak mohl dostat na projekt i dost peněz a pořádně se svým sehraným týmem utrhnout ze řetězu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace