Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrtící epidemie zasáhne televizi


ikona
Spooner
outbreak
Slavný film z devadesátých let se podívá do bedny. 

A převod úspěšných snímků do seriálové podoby nám stále pokračuje. V poslední době totiž opravdu neuplyne snad ani týden, aby se nám do televize nenastěhoval nový projekt podle filmové předlohy. Tentokrát si vezmou televizní producenti na paškál napínavý thriller Wolfganga Petersena, Smrtící epidemie. V něm se skupinka vědců a lékařů snaží najít lék na rychle se šířící smrtící virus, ale kromě samotné nákazy jim stojí v cestě také pár vysoce postavených vojenských činitelů a zahráli si zde například Dustin Hoffman, Kevin Spacey či Morgan Freeman. Vzešlo z toho nakonec hodně mrazivé a atmosférické drama, po němž vaše láska k opičkám již nikdy nebude stejná.

Stanice NBC, která si novou verzi jednoho z nejlepších Petersenových počinů objednala, tak bude mít sakra co překonávat. Novinka pak bude logicky o tomtéž a na starost ji dostanou tvůrci legendárního lékařského hitu Pohotovost, John Wells a Jack Orman. Můžeme tak očekávat svižné a realisticky pojaté doktorské drama, v němž všechny ty odborné řečičky rozhodně nebudou znít pitomě. Nutno říct, že styl kultovní seriálu by televiznímu zpracování mohl docela sednout. Snad tedy neudělají tvůrci slavnému snímku z devadesátek ostudu. Na podobně hvězdné obsazení však můžeme logicky již teď zapomenout.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace