Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Patrick Bateman zase zmagoří


ikona
Spooner
americke psycho
Psychopat z Amerického psycha se vydá do televize. 

Horor Americké psycho možná nepatří mezi nejkvalitnější snímky z přelomu nového tisíciletí. To ovšem neznamená, že by se o něm vůbec nevědělo a nezískal si zástup fanoušků. Příběh úspěšného finančníka z Manhattanu, Patricka Batemana, který však jednoho dne slušně zmagořil a hodně lidí to poté stálo hlavu, vyvolal celkem po právu rozporuplné reakce. Někdo šílenou story s Christianem Balem v jedné z jeho prvních výraznějších rolí miloval, druzí ji zase vůbec nedokázali přijít na chuť.  I tak si ale snímek podle románu Breta Eastona Ellis vydobyl za ta léta slušnou reputaci na to, aby se dočkal svého seriálového pokračování.

V připravovaném sequelu stanice FX se setkáme s populárním sériovým vrahem několik let po známých událostech, kdy už dávno překročil padesátku. Malinko pokročilejší věk mu však rozhodně neubral nic z jeho formy, naopak je ještě nebezpečnější a smrtonosnější, než kdy dřív. Rozhodne se proto vzít pod svá křídla nového učně a budoucího nástupce v jeho krvavé brutální cestě, jenž nadále ponese jeho odkaz. No uvidíme, co z toho nakonec vypadne. FX ale nemá moc ve zvyku produkovat podprůměrné dramatické seriály, takže Patrick Bateman si již teď může pomalu začít leštit sekyru pro svůj další masakr. Necháme se překvapit, jestli se mu opravdu podaří navázat na úspěchy jeho filmových vraždících kolegů Hannibala s mladým Normanem Batesem, kteří se nedávno úspěšně usadili na obrazovkách.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace