Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a Clémence Thioly


ikona
Dr.Z
krausšíp
Proč se nedaří tenistovi Rosolovi? Jak si představuje Karel Janeček volby? A umí Clémence Thioly česky? 

Další páteční late night show večer je za námi. Pojďme se podívat, jaké hosty přinesl tentokrát.

Pokud alespoň trochu znáte Karla Šípa, tak víte, že jedním z jeho oblíbených sportů je tenis. Sám ho aktivně stále hraje, o čemž přinesl důkaz v podobě písemného záznamu z jedné hry. O tenisu samozřejmě nemluvil jen tak, první hostem byl totiž Lukáš Rosol. Daviscupový reprezentant se snažil vysvětlit svůj výkonnostní pokles. Karel Šíp se ale neustále vracel k zápasu s Rafaelem Nadalem, k Rosolově nejslavnější výhře v kariéře.

Dalším hostem byl hudebník a skladatel Jan Neckář. S Karlem Šípem zavzpomínali na čas strávený na vojně, na doby minulé, na Deana Reeda a řeč byla samozřejmě i o Václavu Neckářovi.

Na závěr se představila herečka Veronika Kubařová. Prozradila, jak se dostala k angažmá v divadle Semafor, kdy se poprvé objevila ve filmu. Vzpomínala i na své další filmové role a dokázala, že mít za partnera režiséra, neznamená pro herečku snadný přísun rolí.

Úvod Show Jana Krause se v podstatě změnil na takový krátkých přehled toho nejvýznamnějšího, co se během týdne událo. Zmínka byla o zatýkání fotbalistů, volbě Šloufa lídrem pražské kandidátky SPOZ, ale i o krocení provokativních gymnazistů při návštěvě prezidenta. Místo zpráv si Jan Kraus ve „Stalo se“ posvítil na Hovory od bazénku Zdeňka Škromacha.

Už dlouho do Krausovy talk show nezavítal jeho kamarád Karel Janeček. Tentokrát si povídali o Janečkových aktivitách, ale hlavně o jeho návrhu na změnu volebního systému. Dokonce ho názorně popsal a podle něj by měl být blbuvzdorný.

Druhým hostem byl tanečník, choreograf a nově i zpěvák Yemi A.D. Jan Kraus se ho vyptával na jeho kariéru, jak prorazil v Česku a jak se prosadil v Americe. Otázky směřovaly i na jeho partnerský život. Yemi A.D. pak zazpíval i jednu píseň ze svého nového alba.

Ku příležitosti uvedení nového českého filmu Colette podle knihy Arnošta Lustiga se u Jana Krause objevila i francouzská herečka a představitelka jedné z hlavních postav v tomto filmu Clémence Thioly. S tou si Kraus výborně rozuměl i bez přítomné překladatelky a vystačil by si i se svou znalostí francouzštiny. Výběr otázek byl poněkud slabší, ale zachraňovala to Krausova improvizace a vtip.

Všechnopárty se nikterak nepředvedla a jediný host, který by stál za zmínku byla Veronika Kubařová. Ani Krausovy rozhovory tentokrát nebyly kdoví jak úžasné, přitom hosté byli rozhodně zajímaví a samozřejmě mezi nimi vyčnívala Clémence Thioly.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace