Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Loučení s Mad Men se odkládá


ikona
Spooner
mad men
Oceňovaný seriál se chystá na svou poslední sezónu. Úplného konce se však jen tak nedočkáme. 

Na kabelovce AMC mají v poslední době opravdu napilno. Je to jen pár dnů, co stanice oficiálně odklepla další kauzy Saula Goodmana ve spin-offu Better Caul Saul a svého mladšího bratříčka se dočkají i zombící z megaúspěšných Živých mrtvých. No a jak to tak vypadá, tak producenti se nechtějí jen tak rozloučit ani se svou třetí úspěšnou značkou, kritiky zbožňovanými Mad Men. Charismatický Don Harper a spol. to měli v televizi definitivně zabalit již příští rok závěrečnou sedmou řadou. Nakonec to ale vypadá, že se s neústupnými kravaťáky a dámami z reklamky Sterling Cooper budeme potkávat ještě o rok déle.

Poslední série oceňovaného hitu se totiž po vzoru Breaking Bad rozdělí na dvě samostatné části a závěr kancelářských pletich tak bude rozšířen na čtrnáct dílů. Prvních sedmi epizod se proto dočkáme již příští rok a druhou půlku si dáme o rok později. Může se vám to zdát jako další zbytečné natahování, jenže tvůrci hodlají rozdělení do dvou partů využít naplno ve svůj prospěch a připravit tak fanouškům dvojitý zážitek, který v nich bude hodně dlouho rezonovat. A jak se tam koukám na veleúspěch a kvalitu posledních patálií Waltera Whitea, tak nemám jediný důvod scénáristům a televizi nevěřit. Tahle sázka se jim jistě vyplatí i napodruhé. Malinko smutnější informace je, že i v případě Mad Men se pomalu ale jistě začíná šuškat o možném spin-offu. A zde už bychom se zbytečného nastavování kaše bohužel dočkat mohli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace