Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robert De Niro se bude soudit na HBO


ikona
Spooner
criminal justicegandolfini
Legendární herec a slavná kabelovka spojí své síly. 

Asi málokterý herec to má nyní u filmových fanoušků tak těžké jako Robert De Niro. Živoucí legenda má sice za sebou tak obdivuhodnou kariéru, že by si klidně už mohla jen na zahrádce s vnoučaty hrát na slepou bábu. Nestárnoucí drsoň jakoby se ale rozhodl na stará kolena svou kariéru co nejvíce pošlapat a bere i tu sebepitomější roli, která se mu dostane na stůl. Ano, oscarová nominace za Terapii láskou se počítá vždycky, jenže jinak se buď absolutně hloupě nahání v lese s Johnem Travoltou, hraje ve stupidních béčkách po boku 50 centa, nebo se objevuje snad ještě ve stupidnějších komediích. Sem tam si ale přece jen nějakou tu zajímavou roli vybere a televizní minisérie Criminal Justice by mohla být právě onen případ.

Novinka proslulé HBO bude remakem britské série z dílny BBC a představitel několika mafiánských rolí si zde zahraje newyorského právníka, jenž dostane za úkol obhajovat pákistánského muže obviněného z vraždy ženy. Věhlasná jména se však neobjevují pouze před kamerou. Režie se totiž ujme Steven Zaillian, známý scénárista a režisér, který má doma mimo jiné Oscara za Schindlerův seznam a samotný scénář pak sepíše Richard Price, jenž je podepsán například pod Barvou peněz od Martina Scorseseho. De Niro navíc roli přebírá po dalším představiteli drsňáků, nedávno zesnulém Jamesu Gandolfinim. Pro toho byla připravovaná minisérie doslova srdeční záležitostí a hlavně díky němu dostal projekt na HBO nakonec zelenou. Tvůrci tak velmi pečlivě vybírali herce, který by správně uctil jeho památku a dle zákulisní šeptandy byl pro ně oscarový herec jasnou volbou. Lépe nejspíš opravdu vybrat nemohli a Robert De Niro tak může po dlouhé době dokázat, že si role vybírat přece jen ještě umí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace