Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Takový moderní spin-off


ikona
Spooner
modern family
Jeden z nejoceňovanějších sitcomů posledních let se dočká seriálové bratříčka. 

Sitcom Taková moderní rodinka začal před pár dny svou pátou sezónu a již teď můžeme říct, že se s Dunphyovic famílií rozhodně nevidíme poslední rok. Sledovanost nadále stoupá, kvalita naštěstí stále neklesá a prestižní ceny mají tvůrci evidentně posichrované až do smrti. S touto komediální zlatou žílou se zkrátka jen tak loučit nebudeme. Nyní ji navíc čeká stejný osud, jako snad už polovinu nyní běžících seriálů a o němž mě už skoro ani nebaví pořád psát. Ano, i sitcomový hit se s největší pravděpodobností dočká spin-offu.

Svého seriálu se však nedočká žádný ze stávajících členů rozvětvené rodinky, ale jedna z vedlejších postav minulé sezóny. Konkrétně by mělo jít o realitního agenta a Philova hlavního konkurenta Gila Thorpea, jenž už i za těch pár dílů dokázal, že umí být docela hajzl. I tak se v mém případě jednalo zatím o nejnesnesitelnější postavu v celém seriálu a z představy, že charakter v podání méně známého komika Roba Rigglea vyfasuje svůj vlastní sitcom, mi naskakuje husí kůže. Už teď to totiž zní jako jeden z těch nejzbytečnějších spin-offů posledních let a já osobně doufám, že zůstane jen o současného plánování. Na ABC si ovšem asi šanci na televizního bratříčka jednoho z jejich největších hitů utéct nenechají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace