Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Meg Ryan zpět na scéně


ikona
Spooner
meg ryan
Bývalá hvězda romantických komedií se zkusí prosadit v bedně. 

Bývaly časy, kdy bylo jméno herečky Meg Ryan synonymem romantické komedie, na kterou se prostě vyplatí kouknout. Když Harry potkal Sally, Samotář v Seattlu či Láska přes internet už dnes patří skoro ke klenotům žánru, u nichž si dámské publikum vždy s radostí pobrečí a to mužské se rozhodně neurazí. Jenže doby plynuly, bývalá romantická modla točila stále podle stejného mustru a její hvězda pomalu ale jistě uvadla. Od jejího posledního snímku už navíc také uběhnul nějaký ten pátek a stárnoucí herečka se konečně rozhodla svoji kariéru malinko vzkřísit.

Její připravovaný seriál pro NBC však asi nijak extra nevybočí z jejích klasických vod. V zatím nepojmenované novince si tak zahraje svobodnou matku, která se rozhodne vrátit do své staré práce ve vydavatelství a opět tak makat na plné obrátky.  Nic však nejde podle jejích představ, jelikož její novou šéfkou se stává její bývalá neurotická stážistka, s níž nikdy neměla zrovna idylický vztah. Kromě práce tak musí přijít také na to, jak vycházet nejen se svou mladší šéfovou, ale také dospívající dcerkou, ex-manželem a otravnou tchýní. Že už jste něco podobné viděli snad stokrát? Ono také není divu, když má projekt na starosti Marc Lawrence, scénárista těch nejklišovitějších romancí posledních deseti let typu Slečna drsňák či Hudbu složil, slova napsal. Zdá se tedy, že ani v televizi nevyjede Meg Ryan ze svých hodně zajetých kolejí. Otázkou zůstává, jestli je na to po stopadesáté ještě vůbec někdo zvědavý.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace