Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Tomorrow People: S01E02

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek

PetrM

Shoot :).

Porovnání s mnohem dospělejšími Heroes se prostě nevyhneš, i když to je zcela očividně pro jinou "sortu lidí", jak trefně popisuješ. Ale proč by se, sakra, nemělo The CW naopak snažit, ty dinousaury zaujmout? Pro změnu, hm? Ne, vážně: po tom, jak skončil pilot, jsem tajně doufal v něco uvědomělejšího, odrostlejšího, a ne že se hned v S01E02 objeví mj. NEČEKANÉ vztahy mezi ústředními hrdiny (sakra, už si ani nepamatuju: cucali se nebo ne?)... takže ať si to klidně dál je pohádkou, ale beze mě.

Přiznávám, že jsem byl trochu bláhový, když jsem čekal něco víc než story pro náctileté, ale tuším, že v tomto případě jsem se zdaleka nenachytal jen já sám.

Za kritiku opět velký dík, dám si teda na The CW odteď o to většího majzla ;).
11037
Shoot *:)*. Porovnání s mnohem dospělejšími Heroes se prostě nevyhneš, i když to je zcela očividně pro jinou "sortu lidí", jak trefně popisuješ. Ale proč by se, sakra, nemělo The CW naopak snažit, ty dinousaury zaujmout? Pro změnu, hm? Ne, vážně: po tom, jak skončil pilot, jsem tajně doufal v něco uvědomělejšího, odrostlejšího, a ne že se hned v S01E02 objeví mj. NEČEKANÉ vztahy mezi ústředními hrdiny (sakra, už si ani nepamatuju: cucali se nebo ne?)... takže ať si to klidně dál je pohádkou, ale beze mě. Přiznávám, že jsem byl trochu bláhový, když jsem čekal něco víc než story pro náctileté, ale tuším, že v tomto případě jsem se zdaleka nenachytal jen já sám. Za kritiku opět velký dík, dám si teda na The CW odteď o to většího majzla *;)*.
PetrM
0 0
reagovat
Hele Daviesi, víš, že tvoje články mám všeobecně rád, ale s tou myšlenkou "vážně mají tyhle teenagerské výplachy o partě vyvolených zaujmout i tři dekády starého dinosaura..." jsi myslím střelil hodně vedle.

Tohle prostě není kabel, ale seriál CW, plný krásných mladých lidí, typicky studentů bez zaměstnání, co ale nemají problém se značkovým oblečením, iPhony a podobnými nezbytnostmi. Nebo jsou to mladí hezcí upíři a milionáři, co už peníze a práci neřeší vůbec, ale zase řeší ty VZTAHY, že ano. Prostě update pohádky o Popelce pro náctileté.

Pokud ale 90 procent produkce stanice (Hart of Dixie, Vampire Diaries, Gossip Girl atd.) jede podle téhle šablony, byl jsi varován a víš do čeho jdeš. Seriály CW, ABC Family nebo Lifetime jsou prostě pro mladé (a dámské) publikum a v tomto segmentu nepochybně naplňují poptávku vrchovatě. Ber to prostě jako zfilmovanou harlekýnku na pokračování, ale jako redaktor TV Zone nemůžeš tvrdit, žes nevěděl co čekat od "nového seriálu CW s teenagery".
11036
Hele Daviesi, víš, že tvoje články mám všeobecně rád, ale s tou myšlenkou "vážně mají tyhle teenagerské výplachy o partě vyvolených zaujmout i tři dekády starého dinosaura..." jsi myslím střelil hodně vedle. Tohle prostě není kabel, ale seriál CW, plný krásných mladých lidí, typicky studentů bez zaměstnání, co ale nemají problém se značkovým oblečením, iPhony a podobnými nezbytnostmi. Nebo jsou to mladí hezcí upíři a milionáři, co už peníze a práci neřeší vůbec, ale zase řeší ty VZTAHY, že ano. Prostě update pohádky o Popelce pro náctileté. Pokud ale 90 procent produkce stanice (Hart of Dixie, Vampire Diaries, Gossip Girl atd.) jede podle téhle šablony, byl jsi varován a víš do čeho jdeš. Seriály CW, ABC Family nebo Lifetime jsou prostě pro mladé (a dámské) publikum a v tomto segmentu nepochybně naplňují poptávku vrchovatě. Ber to prostě jako zfilmovanou harlekýnku na pokračování, ale jako redaktor TV Zone nemůžeš tvrdit, žes nevěděl co čekat od "nového seriálu CW s teenagery".
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se