Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Reign: Pilot

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Jestli nás bude ještě o něco víc, můžem zkusit formálně zažádat The CW o proplacení nutné rekonvalescence kvůli zhlédnutí, nebo tak něco :D.
11032
Jestli nás bude ještě o něco víc, můžem zkusit formálně zažádat The CW o proplacení nutné rekonvalescence kvůli zhlédnutí, nebo tak něco *:D*.
0 0
reagovat
Ja to o vikendu risknul cely, zadna recenze me do te doby totiz nevarovala a cekal jsem alespon neco ve stylu Camelotu - a hodne jsem narazil :)
11031
Ja to o vikendu risknul cely, zadna recenze me do te doby totiz nevarovala a cekal jsem alespon neco ve stylu Camelotu - a hodne jsem narazil :)
0 0
reagovat
Po přečtení recenze jsem to ze zvědavosti proklikal (čili jsem u toho strávil tak 3 minuty čistého času). A stačilo. Zvlášť ta zmiňovaná hudba hodně razila...
Takže jediným přínosem je, že poprvé slyším elegantní termín "broskvovina" :D
11028
Po přečtení recenze jsem to ze zvědavosti proklikal (čili jsem u toho strávil tak 3 minuty čistého času). A stačilo. Zvlášť ta zmiňovaná hudba hodně razila... Takže jediným přínosem je, že poprvé slyším elegantní termín "broskvovina" *:D*
0 0
reagovat
;) Holt si Hlad musí zvyknout, že nebudeme čumět na každou broskvovinu, já mám svůj mozek rád :D.
11027
*;)* Holt si Hlad musí zvyknout, že nebudeme čumět na každou broskvovinu, já mám svůj mozek rád *:D*.
0 0
reagovat
Ale uznávám, že ta úvodní sekvence se mi líbila. Dobrá hudba, bylo to svižný, od prvních vteřin i poměrně napínavý, ale pak se to ukázalo v celé své kráse:D
11026
Ale uznávám, že ta úvodní sekvence se mi líbila. Dobrá hudba, bylo to svižný, od prvních vteřin i poměrně napínavý, ale pak se to ukázalo v celé své kráse*:D*
0 0
reagovat
Tak jsem to taky zkusil a skoro celou dobu jsem na to koukal s otevřenou pusou :D Historicky nepřesný, kostýmy nažehlený jak z katalogu, lokace jsou taky k smíchu, dialogy ani nekomentuju, (ne)herecké výkony vás uzemní a když to ty holky na konci rozbalily na parketu, tak mi ta čelist spadla úplně. No prostě děs. Pokud má někdo rád podobný téma, tak rozhodně doporučuji The White Queen než tohle.
11025
Tak jsem to taky zkusil a skoro celou dobu jsem na to koukal s otevřenou pusou *:D* Historicky nepřesný, kostýmy nažehlený jak z katalogu, lokace jsou taky k smíchu, dialogy ani nekomentuju, (ne)herecké výkony vás uzemní a když to ty holky na konci rozbalily na parketu, tak mi ta čelist spadla úplně. No prostě děs. Pokud má někdo rád podobný téma, tak rozhodně doporučuji [link="http://serial.tvzone.cz/the-white-queen/recenze/"]The White Queen[/link] než tohle.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se