Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Krauš, Šíp, Domabyl podruhé a kurz přežití


ikona
Dr.Z
Co na sebe prozradil Robert Záruba? Umí Marián Labuda česky? A jak přežít v přírodě? 

Vzpomínáte na jeden z nejúspěšnějších a nejdivnějších dílů Show Jana Krause? Ne? Hostem tehdy byl Jan Domabyl. Úspěch zřejmě zaregistrovali i lidé kolem Karla Šípa, protože prvním hostem páteční Všechnopárty právě Jan Domabyl.  Opět jsme si tak vyslechli jeho příběh, jeho kontroverzní názory, zajímavé produkty, se kterými obchodoval a snad poprvé donutil Českou televizi vypípnout ve Všechnopárty sprosté slovo.

Další host byl už z trochu normálnějšího soudku. Byla jím totiž Olga Matušková, která prozradila, jak ji Miloš Forman obsadil do filmu Hoří, má panenko, jak se seznámila s Waldemarem Matuškou, jak to bylo s jejich emigrací a zdali bude syn pokračovat otcových stopách.

Posledním hostem byl známý a oblíbeným sportovní komentátor Robert Záruba. Ten nám dal nahlédnout do zákulisí své práce, jak se na komentování zápasů připravuje, jak vznikají jeho slavné hlášky a jak bujaré byly oslavy na cestě z Nagana.

Jan Kraus se v úvodu své show střízlivě podíval na nadcházející volby. To nám v současnosti už může být celkem jedno, protože hlasy jsou již sečteny a karty rozdány. „Stalo se“ nás naštěstí ušetřilo další politiky, za to přineslo nejdelší větu složenou pouze ze souhlásek.

Vzhledem k tomu, že na Primě začíná nový sitcom s názvem Drahá tchýně, ve které hraje i Marián Labuda, byl právě on prvním hostem Show Jana Krause. Prve jsme si ovšem museli vyslechnout jeho herecké začátky, ale nakonec se to zvrhlo v pošťuchování mezi Labudou a Krausem.

Dalším hostem byla spisovatelka Kateřina Janouchová. Ta představila svou novou knihu, ale hlavně byla řeč o tématech, o kterých píše. Těmi jsou hlavně ženy, vztahy, sex a Švédsko, kde sama žije. Řada přišla i na nějaké sexy tipy, takže pokud byste chtěli vědět, čím ohromit partnera či partnerku, připravte si poznámkový blok. Účinek nezaručujeme.

Ten poznámkový bloček rozhodně neuklízejte, protože pokud byste chtěli vědět něco o způsobech přežití, Amar Ibrahim vás  vzdělá tak, že v divočině zaručeně přežijete. A divili byste se, co všechno se k přežití dá použít.

Show Jana Krause si tentokrát vybrala slabší chvilku. Za zhlédnutí tak akorát stojí kurz přežití s Amarem Ibrahimem. Všechnopárty si naopak pozvala zajímavé hosty. Robert Záruba je vždy zárukou dobrého rozhovoru, příjemné povídání jsme si vyslechli i s Olgou Matuškovou a i ten proutník Domabyl opět pobavil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace