Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Sobotka a Nicky Tučková


ikona
Dr.Z
krausšíp
Co všechno vyhodil filmový pyrotechnik do vzduchu? A má Bohuslav Sobotka koule? 

Zajímalo vás někdy, kdo stojí za pyrotechnikou a výbuchy v nejen českých filmech? Karel Šíp si pozval Jiřího Bergera, který toho ve filmech vyhodil do vzduchu už opravdu hodně. Vyprávěl nám o svých začátcích, jak se k filmu dostal, co všechno odpálil a jak se mu téměř povedlo upálit Karla Šípa.

Dalším hostem byl režisér, ale v posledních letech také herec, Miroslav Krobot. Šípa zajímalo, jak se vyrovnává s nově získanou popularitou a co říká na reakce fanoušků. Řeč však byla hlavně o jeho posledních filmových rolích, ale také o divadle, o tom, jak režíruje svoji dceru a o čem je jeho nový film.

Pány na závěr doplnila mladá slovenská zpěvačka Kristína. Ta vysvětlovala, proč používá pouze své křestní jméno, díky které písničce ji můžeme znát i v našich končinách a jak na ni působila soutěž Eurovize.

Jestli jste minulý týden aspoň trochu sledovali dění na domácí politické scéně, muselo vám být jasné, že si na tom Jan Kraus ve své show smlsne. To, že okomentoval lhaní, mlžení a nepravdy, bylo samozřejmostí, ovšem rekonstrukce zranění kolene Miloše Zemana, už byla trochu nečekaná. Co se probíralo ve „Stalo se“ asi dokážete odhadnout sami.

Prvním hostem nemohl být nikdo jiný než předseda ČSSD Bohuslav Sobotka. Probírali se jeho „kamarádi“ ze strany, co si myslí o akci, která měla znamenat jeho sesazení. Krause také zajímalo, zdali se sociálním demokratům podaří sestavit vládu a jestli má Sobotka koule.

Jan Kraus si do svého pořadu rád zve hosty, kteří se z nějakého důvodu odstěhovali do zahraničí. Takovým hostem byla i Marta Davouze. Bývalá manželka Vladimíra Železného vyprávěla svůj příběh o odchodu do Francie, o hledání ideálního muže a hlavně o své knize.

A na závěr přišlo opět něco speciálního. V Show Jana Krause se objevila Táňa Malíková, která je ovšem více známá pod jménem Nicky Tučková. Český YouTube fenomén nám zazpíval svoji novou píseň Szukam cię Miłoszu! A nutno podotknout, že Bohuslav Sobotka se dobře bavil.

Tento týden můžeme doporučit zajímavé povídání s filmovým pyrotechnikem Jiřím Bergerem nebo rozhovor s Bohuslavem Sobotkou, protože zrovna tohle je Krausova silná stránka. A pokud jste schopni snést Nicky Tučkovou, tak vám v tom rozhodně bránit nebudu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace