Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Jenovéfa a zvířecí imitátor


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak se jezdí Tour de France? Co budou točit Karin Babinská a producent Hvězdných válek? 

Skoro již tradičně si Karel Šíp pozval do své talk show sportovce. Byl jím cyklista Roman Kreuziger, který poradil, jaké si vybrat sedlo na kolo, prozradil, jak to chodí v týmech na Tour de France, zdali si stihnou cyklisti během závodu pokecat a co si myslí o kauze kolem Lance Armstronga.

Dalším hostem byl komik a bavič Petr Vydra. S Karlem Šípem se bavili hlavně o pořadu Na stojáka a o stand-up výstupech. Takové relativně dlouhé povídání celkem o ničem.

A do posledního volného křesla se posadila Jenovéfa Boková. Už jsme ji měli možnost vidět v Show Jana Krause. Rozebíralo se její neobvyklé jméno a její nedomykavost. A u toho jsme na chvilku skončili, protože Jenovéfu chytil záchvat smíchu. Samozřejmě byl zmíněn i John Bok a jeho temperamentní povaha.

V úvodu nás Jan Kraus ušetřil politiky a pokusil se nás rozesmát vtipem. Úsměv na tváří nám však vykouzlila až „slušná“ stížnost na mobilního operátora.

Prvním hostem pak byl překladatel Ivo Šmoldas. Ten je zaručeným zdrojem dobrých a zábavných rozhovorů, takže pokud jste s ním už něco viděl, tak už jistě tušíte, jak to probíhalo. Dozvěděli jsme se, jak se Ivo Šmoldas dostal do obecného povědomí, na čem všem je schopen škudlit a co všechno lze svést na Temelín.

Jako druhá přišla režisérka Karin Babinská, která představila svůj nový film a s Janem Krausem si povídala o natáčení Křídel Vánoc. A prozradila, že ji oslovil producent Hvězdných válek Rick McCallum a chce po ní, ať napíše a zrežíruje film.

Na závěr jsme pak měli možnost se seznámit s imitátorem zvířat Jiřím Hříbalem. Z něho se snažil Jan Kraus vydolovat to, jak se k napodobování dostal. Samozřejmě nechybělo mnoho povedených ukázek.

Všechnopárty tentokrát přinesla pouze jednoho zajímavého hosta a tím byla Jenovéfa Boková. Na Primě pak nic nezkazíte Ivo Šmoldasem a pobavil i zvířecí imitátor Hříbal.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace