Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Killing se vrátí. Už zase


ikona
Spooner
killing
Temná kriminálka zažívá další zmrtvýchvstání a chystá na poslední sezónu. 

Nemůžu si pomoct, ale opravdu se cítím, jak kdybych prožíval menší déjà vu. Je to totiž skoro rok, co jsem zde informoval o vzkříšení temné kriminálky The Killing, kterou kabelovka AMC po druhé sérii nejdříve zařízla. No a rok se s rokem sešel a situace se nám opakuje téměř do puntíku. Sledovanost se opět nelepšila, a proto byl seriál stanici celkem nepřekvapivě opět zaříznut. Jenže fanoušci se zase adekvátně ozvali, herci ze zrušení své dojné krávy také nebyli nadšení, a tak se remake dánského hitu dočkal další senzačního obnovení.

Pár změn oproti předchozímu roku se zde však přece jen najde. AMC totiž svou snahu s fanoušky milovaným seriálem přece jen vzdalo a záchranné lano tak tvůrcům podal čím dál odvážnější internetový gigant Netflix, jenž měl krimi ságu původně převzít již minulý rok. Čtvrtá sezóna bude navíc definitivně také řadou poslední a oproti klasickému dvanáctidílnému schématu bude čítat pouze šest epizod. I to ovšem musí fandové řádně ocenit. Tvůrci tak mají dostatek prostoru na to osudy kriminální dvojky Sarah Linden a Stephen Holder pořádně a hlavně důstojně uzavřít a přijít se závěrečným pořádně napínavým případem. Snad se to starému známému tvůrčímu týmu podaří a seriálový terminátor se opravdu rozloučí se vztyčenou hlavou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace