Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Nadějný True Detective


ikona
Spooner
trailery
Hvězdně obsazená kriminálka šponuje naše očekávání. A co nového se událo v Banshee? 

A už jsme tady zase. Je to teprve něco málo přes týden, co jsme vám naposledy představili tradiční trailerovou nabídku, a už tu máme další vydatnou várku zajímavých titulů. Příprava na mid-season je holt v plném proudu a připomenout se tak musí očekávané novinky i prověřené tituly. Hlavně nabídka od HBO stojí tentokrát opravdu za to.

True Detective
Co v tomto případě jen napsat a neopakovat se. Temná kriminálka True Detective totiž patří mezi naše nejočekávanější seriály skoro už od jejího ohlášení a výtečná trailerová masáž pak naše očekávání čím dál více stupňuje. Ani v pořadí třetí upoutávka tak samozřejmě není výjimkou. Atmosféra by se dala krájet, hvězdné herecké duo válí už v rámci jedné minutky a profláklá hudba Johna Murphyho taky dělá svoje. Už aby to tu bylo.

Banshee Season 2
A nyní si dáme upoutávku, která mě osobně potěšila tento týden nejvíc. Nekompromisní Banshee totiž patří mezi nejdrsnější a nejpříjemnější novinky tohoto roku a druhá série už je doslova za rohem. Není proto divu, že hoši od Cinemaxu začínají v kampani pořádně přiostřovat a přicházejí s opravdu nabušeným přírůstkem, po němž asi fandové Lucase Hooda jen tak neusnou. Drsná atmosféra, mnoho ran pěstí, nespočet vystřílených nábojnic, výtečný hudební podkres…prostě všechny známé propriety na svém místě. Snad bude Alan Ball se svým seriálem střílet do černého i napodruhé.

Looking
Je to teprve pár dní, co jsem byl v komentářích poučen o tom, že nový odvážný seriál z produkce HBO rozhodně nebude jen gay verzí úspěšných Girls či Sexu ve městě. Tvůrci se proto vydají malinko odlišnou cestou. A podle plnohodnotného traileru to vypadá, že si rozhodně vybrali tu správnou a musím uznat, že to celé vypadá o mnoho lépe, než jsem sám čekal. S tímhle si jednička mezi kabelovkami zřejmě prsty nespálí.

Girls Season 3
Když už jsem zmínil další hit HBO Girls, určitě by nebylo od věci připomenout si již blížící třetí řadu. Podstatně reálnější pohled na život děvčat v New Yorku z produkce Judda Apatowa pak ze svého stylu evidentně neuhne ani tentokrát a diváci opět dostanou vydatnou porci humoru, ale také litry slziček.

Chicago PD
Požární hit Chicago Fire si za necelou sezónu a půl stihnul u diváků vybudovat celkem slušnou reputaci a stát se jednou z mála stálic stanice NBC. Není proto ani divu, že se tvůrci hrdinných hasičů rozhodli navázat spin-offem, jenž bude vyprávět pro změnu o místních policistech, kteří si však dle prvních záběrů rozhodně nebojí zašpinit ruce. Nic originálního a svěžího neočekávejte, slušnou žánrovku by z toho ale tvůrci rozhodně vytřískat mohli.

Helix
Atmosférický teaser na novinku Rona Moore, tvůrce Battlestar Galacticy, jsme tu měli před pár týdny a musel udělat pořádnou radost všem hororovým fandům a milovníkům Věci od Johna Carpentera. Plnohodnotná ukázka pak napětí šponuje ještě o stupeň výš a tvůrci nám konečně dají nakouknout také pod pokličku samotného příběhu. Tento řádně napínavý kousek si prostě ujít nenecháme. Stále se však trochu obávám, jak se tvůrcům podaří děj o partě vědců snažící se zabránit rozšíření smrtelného viru utáhnout v rámci celého seriálu.

Episodes Season 3
No a na konec se podíváme na návrat výborného Matt LeBlanca v jeho oceňovaném sitcomu Episodes. Minulá série sice za tou první již trochu zaostávala, opět jsme ovšem dostali solidní komediální nadprůměr plný hlášek bývalého Joeyeho. Šílené kadence humoru z jeho strany se pak zřejmě nezbavíme ani do třetice, stejně jako dalších již malinko nudných trablů hlavní britské dvojice. Snad LeBlanc tuto linii řádně převálcuje.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace