Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Terapie láskou?


ikona
Spooner
terapie laskouweinstein
Slavné producentské duo, bratři Weinsteinové, plánuje seriálovou invazi. 

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že se nejúspěšnější sourozenci v Hollywoodu, bratři Weinsteinové, hodlají naplno přesunout do televizního rybníčku. Zde hodlají vytěžit potenciál mnoha svých úspěšných filmových titulů a vydělat si opět nějaké ty prašule. Jejich nadcházející seriálová vlna ale rozhodně nekončí jen s televizním výletem do Sin City a již x-tým zpracováním kultovní Mlhy Stephena Kinga a chystají ještě pěknou řádku zajímavých titulů. Tou nejzvučnější novinkou bude jistě seriálová verze oscarového hitu a neméně slavné knižní předlohy, Terapie láskou. Ano, slyšíte správně. Netradiční romantika, díky níž se většina mužského publika platonicky zamilovala do Jennifer Lawrence, se opravdu podívá do bedny a my tak zřejmě uvidíme podruhé to samé. Třeba nás však scénárista Tracy Letts, jenž stojí za výtečným Zabijákem Joe s Matthew McConaugheyem, pořádně překvapí.

Ani u chystané desetidílné minisérie Deset přikázání zatím nevíme, co přesně si o ní máme myslet. Asi všem je jasné, o čem že to celé zhruba bude. Jednotlivé epizody ovšem dostanou na starost různé režisérské persóny a místečko za kamerou tak zatím bylo nabídnuto například režisérovi nedávného Komorníka, Lee Danielsovi, hororové legendě Wesu Cravenu či dokonce samotné popové královně Maddoně. A to už je hodně divoká kombinace, která může snadno skončit solidním průserem. Také další připravované novinky známé dvojky znějí dosti netradičně. Dále tak například chystají detektivku ze starověkého Egypta Book of the dead, seriál o slavném mořeplavci Marco Polovi, jenž bude plný bitek a bojového umění, nebo minisérii v produkci BBC Stan and Ollie pojednávající o legendárním duu Laurel a Hardy. Zajímavé nápady se proslulým bráchům rozhodně upřít nedají. Tak snad jejich televizní pokusy neskončí fiaskem.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace