Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hannibal na cestě do televize


ikona
Spooner
halle berryhannibal
Další z velkých vojevůdců historie se chystá do bedny. 

Už je to pár měsíců, co hrdinný Spartacus naposledy rozsekal hlavy nebohých Římanů a rozloučil se s televizními diváky. Velkých vojevůdců se však v bedně zřejmě jen tak nezbavíme. Na HBO už Steven Spielberg s Bazem Luhrmamem kuchtí epického Napoleona podle scénáře Stanleyeho Kubricka a nyní se na nás řítí další válečný velikán, Hannibal Barkas. O možná nejslavnějším africkém generálovi a milovníkovi slonů si z hodin dějepisu něco málo pamatuje snad každý. Hollywood se pak o zfilmování jeho osudů snaží již pěkných pár let a Vin Diesel si na tomto projektu častokrát vylámal zuby. Brilantního stratéga si tak tentokrát vzala do parády překvapivě Halle Berry.

Oscarová herečka tak spojí své producentské síly s čím zajímavější kabelovkou History Channel a dle jejích slov největšího generála všech dob přivede k životu v epické minisérii. Ta bude vyprávět Hannibalův život od jeho dětství, ale největší prostor bude samozřejmě věnován druhé punské válce a jeho vztahu k jeho úhlavnímu nepříteli, a stejně brilantnímu stratégovi, římskému generálovi Scipionu Africanovi. Právě jejich rivalita by měla být hlavním tahákem celého příběhu, který si sepíše Jeffrey Caine, scénárista bondovky Zlaté oko či malinko zapadlé oscarovky Nepohodlný. Zní to zajímavě a History Channel už několikrát prokázal, že si podobné projekty umí pohlídat po všech stránkách.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace