Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Epická fantasy i do televize?

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
vypada to, jako kdysi Legend of seeker... tohle se druhy serie nedozije ani omylem. Musi to stat balik a obavam se, ze tolik nerdu, aby se jim to vyplatilo, se na to na MTV koukat nebude. Knizky neznam, ale z traileru to vypada strasne debilne
16968
vypada to, jako kdysi Legend of seeker... tohle se druhy serie nedozije ani omylem. Musi to stat balik a obavam se, ze tolik nerdu, aby se jim to vyplatilo, se na to na MTV koukat nebude. Knizky neznam, ale z traileru to vypada strasne debilne
0 0
reagovat

Trailer z Comic-Conu

16966
[link="https://www.youtube.com/watch?v=crjkQHnDYu0"]Trailer[/link].
Trailer z Comic-Conu
0 0
reagovat

Malaz jako hru

Malaz jedině jako pořádnou hru zasazenou do nějaké doby před knihami(hlavními). Seriálově by to prostě nešlo, filmově max první díl a i tam by divák plaval stejně jako většina nových obětí Mistra Kápě. A já jsem na tom stejně, mám načteno fakt tuny knížek, ale zatím jsem nic promakanějšího a chytlavějšího nečetl.

Sorry za triple OT. :)
11268
Malaz jedině jako pořádnou hru zasazenou do nějaké doby před knihami(hlavními). Seriálově by to prostě nešlo, filmově max první díl a i tam by divák plaval stejně jako většina nových obětí Mistra Kápě. A já jsem na tom stejně, mám načteno fakt tuny knížek, ale zatím jsem nic promakanějšího a chytlavějšího nečetl. Sorry za triple OT. :)
Malaz jako hru
0 0
reagovat
Malaz ne.
Snad žádný pravý fanda těch knih si nemůže přát, aby se to kdy zfilmovalo.
A nadprůměrná? Mno :)... Četl jsem před i po Eriksonovi desítky (vlastně spíš stovky) fantasy knih (i těch nejlépe ceněných), a mistr je prostě jen jeden ;).
Ta práce s jazykem. Ta filozofie, myšlenky. Postavy a svět... Ta atmosféra! A to jsem před lety skončil u Daně pro ohaře, čekal jsem na komplet (teď louskám Abercrombieho).

Sorry za double OT :D.
11265
Malaz ne. Snad žádný pravý fanda těch knih si nemůže přát, aby se to kdy zfilmovalo. A nadprůměrná? Mno *:)*... Četl jsem před i po Eriksonovi desítky (vlastně spíš stovky) fantasy knih (i těch nejlépe ceněných), a mistr je prostě jen jeden *;)*. Ta práce s jazykem. Ta filozofie, myšlenky. Postavy a svět... Ta atmosféra! A to jsem před lety skončil u Daně pro ohaře, čekal jsem na komplet (teď louskám Abercrombieho). Sorry za double OT *:D*.
0 0
reagovat

Malaz

Já bych rád viděl adaptaci Malazské knihy padlých. Ale chápu, že to se asi jen tak nestane. Další kniha o které se říká, že je "nezadaptovatelná", ale tentokrát je to asi pravda. Je to v podstatě jen nadprůměrná fantasy, to, co z ní dělá jednu z nejlepších fantasy vůbec, je především šíře záběru. už v první knize je asi tak stovka postav, z toho je aspoň deset hlavních a každá se bude ve finálovém střetu na jiné straně. Tohle moc zfilmovat nejde, pokud by se to mělo co nejvíc držet předlohy, tak by první série byly jen představovačky postav a divák by se unudil k smrti. A pokud by se prostříhávalo, zbylo by jen torzo, na které by nemělo cenu se dívat.

Sorry za OT :-)
11263
Já bych rád viděl adaptaci Malazské knihy padlých. Ale chápu, že to se asi jen tak nestane. Další kniha o které se říká, že je "nezadaptovatelná", ale tentokrát je to asi pravda. Je to v podstatě jen nadprůměrná fantasy, to, co z ní dělá jednu z nejlepších fantasy vůbec, je především šíře záběru. už v první knize je asi tak stovka postav, z toho je aspoň deset hlavních a každá se bude ve finálovém střetu na jiné straně. Tohle moc zfilmovat nejde, pokud by se to mělo co nejvíc držet předlohy, tak by první série byly jen představovačky postav a divák by se unudil k smrti. A pokud by se prostříhávalo, zbylo by jen torzo, na které by nemělo cenu se dívat. Sorry za OT :-)
Malaz
0 0
reagovat
Ach... Shannara mě před šestnácti lety přivedl k fantasy, a to Brooksovi nikdy nezapomenu.
MTV sice sucks, ale stejně se hodně těšim. Bude zajímavý sledovat bitku o obsazení Allanona!
11262
Ach... Shannara mě před šestnácti lety přivedl k fantasy, a to Brooksovi nikdy nezapomenu. MTV sice sucks, ale stejně se hodně těšim. Bude zajímavý sledovat bitku o obsazení Allanona!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se