Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok 2013 v televizi

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek
Pro me rozhodne povinne Walking Dead (hodnotim podle toho ze sem koukal epizodu tyden co tyden, coz je u me nezvykle, normalne cekam) a Suits....jinak samozrejme i Game of Thrones ale to ma silu spis pri maraotnu mi prijde.

Z novinek Vikings, atmosfericke az hruza, House of Cards me sedlo ale Boss-ovi se to nevyrovnalo. Peaky Blinders - necekanej objev...a jinak nevim, micha se me to s anime
11319
Pro me rozhodne povinne [b]Walking Dead[/b] (hodnotim podle toho ze sem koukal epizodu tyden co tyden, coz je u me nezvykle, normalne cekam) a [b]Suits[/b]....jinak samozrejme i [b]Game of Thrones [/b]ale to ma silu spis pri maraotnu mi prijde. Z novinek [b]Vikings[/b], atmosfericke az hruza, [b]House of Cards[/b] me sedlo ale [b]Boss[/b]-ovi se to nevyrovnalo. [b]Peaky Blinders[/b] - necekanej objev...a jinak nevim, micha se me to s anime
0 0
reagovat
House of Cards rozhodně mezi top, dále - čistě abych vyrovnal tu nechuť k HIMYM která tu vládne, tak já jsem s poslední řadou nadmíru spokojen a je pro mě jedna z nejlepších (už to není ryzí humorný sitcom, ale hraje se více na city a to mi sedí - konečně navíc nemusím sledovat žádný trapný humor alá pátá řada). Perfektní jako vždy byla i třetí řada Game of Thrones. Potěšil Hannibal (jedna z mála novinek, co mě chytla a udržela), třetí řada Luthera perfektní a Suits taky udrželi kvalitu. Jako absolutně nejlepší seriál pak rozhodně hlasuji pro Breaking Bad S05 - to byla jízda.

Rád bych dohnal Banshee, Newsroom druhou řadu a chtěl bych sjet komplet Californication.

No a co se zklamání týče, spousta novinek jako Following, Almost Human a Vikings .. nůďo po pár dílech a pak, bohužel, poslední řada Dextera - kterou jsem celou dobu bránil, jen aby mě nakonci taktéž nasrala. Škoda.

Kolem a kolem to byl ale super rok, letos to snad bude stejně tak dobré, BB will be missed though :(
11316
[b]House of Cards[/b] rozhodně mezi top, dále - čistě abych vyrovnal tu nechuť k [b]HIMYM[/b] která tu vládne, tak já jsem s poslední řadou nadmíru spokojen a je pro mě jedna z nejlepších (už to není ryzí humorný sitcom, ale hraje se více na city a to mi sedí - konečně navíc nemusím sledovat žádný trapný humor alá pátá řada). Perfektní jako vždy byla i třetí řada [b]Game of Thrones[/b]. Potěšil [b]Hannibal[/b] (jedna z mála novinek, co mě chytla a udržela), třetí řada [b]Luther[/b]a perfektní a Suits taky udrželi kvalitu. Jako absolutně nejlepší seriál pak rozhodně hlasuji pro [b]Breaking Bad[/b] S05 - to byla jízda. Rád bych dohnal Banshee, Newsroom druhou řadu a chtěl bych sjet komplet Californication. No a co se zklamání týče, spousta novinek jako Following, Almost Human a Vikings .. nůďo po pár dílech a pak, bohužel, poslední řada Dextera - kterou jsem celou dobu bránil, jen aby mě nakonci taktéž nasrala. Škoda. Kolem a kolem to byl ale super rok, letos to snad bude stejně tak dobré, BB will be missed though :(
0 0
reagovat

Z novinek:

Vikings
House of Cards
Broadchurch
Ray Donovan
Low Winter Sun
Peaky Blinders
Almost Human
The Crazy Ones
Brooklyn Nine-Nine

Nevím, jestli jsem si začal víc vybírat, nebo tek rok byl fakt slabej...

A honorable mention si podle mýho zaslouží The Good Wife, která má v pátý řadě naprosto neskutečný tempo...
A Arrow se dobře vybarvil. Z toho bude ještě velká pecka.
11311
Vikings House of Cards Broadchurch Ray Donovan Low Winter Sun Peaky Blinders Almost Human The Crazy Ones Brooklyn Nine-Nine Nevím, jestli jsem si začal víc vybírat, nebo tek rok byl fakt slabej... A honorable mention si podle mýho zaslouží The Good Wife, která má v pátý řadě naprosto neskutečný tempo... A Arrow se dobře vybarvil. Z toho bude ještě velká pecka.
Z novinek:
0 0
reagovat
Breaking Bad si udržel kvalitu a poslední půlsezóna byla špičková. Vzhledem k tomu, že už k tomu nebude příležitost, bych to dal jako top seriál minulého roku.

Jako další dobré počiny bych dal druhou sezónu Arrow, mnou pořád oblíbené Almost Human, Game of Thrones nemůže chybět. Ovšem vedou u mne Vikingové, u kterých mne sice baví hrdinové a historický look (a jakž-takž snaha o akurátnost), na druhou stranu bych se nezlobil, kdyby někdo popustil uzdu tvůrci nového teaseru na ně a nechal ho udělat pár fantasy scén (teaser na oficiálních stránkách zde).

Nic moc nejsou Agents of SHIELD, ale pořád se to dá, o poznání hůř je na tom Sleepy Hollow, které přitom nezačalo špatně. Walking Dead občas vypadalo slibně, občas se moc kecalo.

O shit roku se pere zoufalství v podobě (poslední...snad ) sezóny HIMIM, ale to už mi po těch několika špatných sezónách ani tak nevadí a nic od toho nečekám. Takže smutnou cenu vyhrává Dexter, protože celá sezóna byla zbytečná a závěr otřesný, což je dvojnásob líto, protože jsem ten seriál měl fakt rád.
11300
Breaking Bad si udržel kvalitu a poslední půlsezóna byla špičková. Vzhledem k tomu, že už k tomu nebude příležitost, bych to dal jako top seriál minulého roku. Jako další dobré počiny bych dal druhou sezónu Arrow, mnou pořád oblíbené Almost Human, Game of Thrones nemůže chybět. Ovšem vedou u mne Vikingové, u kterých mne sice baví hrdinové a historický look (a jakž-takž snaha o akurátnost), na druhou stranu bych se nezlobil, kdyby někdo popustil uzdu tvůrci nového teaseru na ně a nechal ho udělat pár fantasy scén ([link="http://www.history.com/shows/vikings/videos"]teaser na oficiálních stránkách zde[/link]). Nic moc nejsou Agents of SHIELD, ale pořád se to dá, o poznání hůř je na tom Sleepy Hollow, které přitom nezačalo špatně. Walking Dead občas vypadalo slibně, občas se moc kecalo. O shit roku se pere zoufalství v podobě (poslední...snad ) sezóny HIMIM, ale to už mi po těch několika špatných sezónách ani tak nevadí a nic od toho nečekám. Takže smutnou cenu vyhrává Dexter, protože celá sezóna byla zbytečná a závěr otřesný, což je dvojnásob líto, protože jsem ten seriál měl fakt rád.
0 0
reagovat
Moje Best of:

Nářez roku: Breaking Bad
Čestné uznání: Shameless, Sons of Anarchy

Nejlepší nové kusy: Orphan Black, House of Cards, Hannibal (ani jeden není dokonalý, ale jsou něčím odlišné od běžné produkce)
Nejlepší seriál na network TV: Chicago Fire

Největší zklamání: Konec Dextera, Vrávoravý dojezd HIMYM, která měla skončit sedmou řadou.
11296
Moje Best of: Nářez roku: Breaking Bad Čestné uznání: Shameless, Sons of Anarchy Nejlepší nové kusy: Orphan Black, House of Cards, Hannibal (ani jeden není dokonalý, ale jsou něčím odlišné od běžné produkce) Nejlepší seriál na network TV: Chicago Fire Největší zklamání: Konec Dextera, Vrávoravý dojezd HIMYM, která měla skončit sedmou řadou.
0 0
reagovat
Přidám se ke chvále House of Cards, už dlouho so nepamatuju, že by mě nějakej seriál takhle dostal. Doufám, že Spacey i Wright podepíšou ještě aspoň na jednu sezonu a že jim v rozhodování pomůžou i nějaký ty glóby.

Souhlas s JohnymD ohledně Californication, ale tu už jsem vynachválil ve spoustě starších diskuzí.

Ještě bych vyzdvihnul čtvrtou a dost možná zatím nejlepší sezonu Justified, perfektní TopGear s úžasným dvojdílným nilským speciálem, Person of Interest, který si pořád drží laťku, milý překvapení Brooklyn Nine-Nine a Hello Ladies. Bylo zkrátka na co se dívat.
11294
Přidám se ke chvále House of Cards, už dlouho so nepamatuju, že by mě nějakej seriál takhle dostal. Doufám, že Spacey i Wright podepíšou ještě aspoň na jednu sezonu a že jim v rozhodování pomůžou i nějaký ty glóby. Souhlas s JohnymD ohledně Californication, ale tu už jsem vynachválil ve spoustě starších diskuzí. Ještě bych vyzdvihnul čtvrtou a dost možná zatím nejlepší sezonu Justified, perfektní TopGear s úžasným dvojdílným nilským speciálem, Person of Interest, který si pořád drží laťku, milý překvapení Brooklyn Nine-Nine a Hello Ladies. Bylo zkrátka na co se dívat.
0 0
reagovat
Za mě palce nahoru za 2. sezónu Ripper Street, pak House of Cards, Vikings a 2. sezóna Newsroomu.
11293
Za mě palce nahoru za 2. sezónu Ripper Street, pak House of Cards, Vikings a 2. sezóna Newsroomu.
0 0
reagovat
Trochu mě zklamala 3. řada Luthera, ač pořád dobrá, měla příchuť promarněných příležitostí a nedosáhla kvalit předcházejících dílů. Podstatně větším zklamáním byla 4. řada Community a očekáváním nedostáli ani Agents of SHIELD. Dexter byl ve své 8. sérii vyloženě mizerný a samotný závěr ještě horší.

Na druhou stranu televizní událostí roku byl brilantní závěr už tak výborného Breaking Bad. Chválu si dále zaslouží Vikings, House of Cards, 2. řada Newsroomu či špičkový výroční speciál Doctora Who.
Věřím že se i letos dočkáme spousty dobrých sérií, určitě je na co se těšit :)
11292
Trochu mě zklamala 3. řada Luthera, ač pořád dobrá, měla příchuť promarněných příležitostí a nedosáhla kvalit předcházejících dílů. Podstatně větším zklamáním byla 4. řada Community a očekáváním nedostáli ani Agents of SHIELD. Dexter byl ve své 8. sérii vyloženě mizerný a samotný závěr ještě horší. Na druhou stranu televizní událostí roku byl brilantní závěr už tak výborného Breaking Bad. Chválu si dále zaslouží Vikings, House of Cards, 2. řada Newsroomu či špičkový výroční speciál Doctora Who. Věřím že se i letos dočkáme spousty dobrých sérií, určitě je na co se těšit *:)*
0 0
reagovat
Chválu si určitě zaslouží Nikita - ta poslední série byla neskutečně našlapaná a i na omezeném prostoru šesti epizod to dokázali tvůrci důstojně uzavřít. Dále se mi zamlouvalo Continuum, ale nejsem si jistý, zda je tady v tom případě seriálová mytologie promyšlená či nikoliv. Je tam hodně prvků, které jednoduše visí ve vzduchoprázdnu a celý ten koncept cestování v čase jim plave na vodě. Uvidíme v další sérii.
Nejlepším seriálem roku je za mě Person of Interest (Johnny Cash montage FTW), největším zklamáním Agents of Shield a černým koněm zůstává (stejně jako minulý rok) Arrow. Pořád nedokážu pochopit, že to není Smallville v tmavě zeleném, ale vlastně docela propracovaná oddychovka, která DC nedělá ostudu...
11291
Chválu si určitě zaslouží Nikita - ta poslední série byla neskutečně našlapaná a i na omezeném prostoru šesti epizod to dokázali tvůrci důstojně uzavřít. Dále se mi zamlouvalo Continuum, ale nejsem si jistý, zda je tady v tom případě seriálová mytologie promyšlená či nikoliv. Je tam hodně prvků, které jednoduše visí ve vzduchoprázdnu a celý ten koncept cestování v čase jim plave na vodě. Uvidíme v další sérii. Nejlepším seriálem roku je za mě Person of Interest (Johnny Cash montage FTW), největším zklamáním Agents of Shield a černým koněm zůstává (stejně jako minulý rok) Arrow. Pořád nedokážu pochopit, že to není Smallville v tmavě zeleném, ale vlastně docela propracovaná oddychovka, která DC nedělá ostudu...
0 0
reagovat
Pecky - Breaking Bad, Homeland, Banshee, Supernatural, House of Cards, Mad Men, South Park, Arrow, Almost Human, Orange is the New Black
Meeh - Walking Dead, Dexter, Luther, Family Guy, Game of Thrones

Najviac ma tesi navrat povodneho writera Supernatural, ktory konecne priniesol kvalitu, ktora Supernatural chybala uz par rokov :)
11290
Pecky - Breaking Bad, Homeland, Banshee, Supernatural, House of Cards, Mad Men, South Park, Arrow, Almost Human, Orange is the New Black Meeh - Walking Dead, Dexter, Luther, Family Guy, Game of Thrones Najviac ma tesi navrat povodneho writera Supernatural, ktory konecne priniesol kvalitu, ktora Supernatural chybala uz par rokov *:)*
0 0
reagovat
Napsat něco k tématu je pro mě obtížné, protože se nepovažuji za seriálového fanouška, neb nových seriálů nakoukávám naprosté minimum. Takže to bude velmi krátké.

Překvapením se pro mě stal seriál stanice Cinemax Banshee, který mi zpříjemnil řadu večerů. Hutný a pevně sevřený děj, skvěle napsané postavy, hmatatelná atmosféra a samozřejmě přitažlivý a charismatický hlavní hrdina, u něhož jsem si vypěstoval tak trochu závislost.

Ani Hra o trůny od stanice HBO nezklamala a seriál si udržuje napětí i ve třetí sezóně. Velkým šokem byl pro mě jistý masakr, po jehož skončení jsem doslova lapal po dechu. Jsem zvědavý, s čím tvůrci přijdou ve čtvrté sérii.

Příjemným překvapením se též stala série televizních celovečeráků Nevinné lži. Samozřejmě ne všechny filmy se podařily, ale většinu snímků bych s klidným svědomím viděl na velkém plátně. Nejlepším příspěvkem byl díl režírovaný Vojtou Kotkem s Táňou Vilhelmovou a Vojtou Dykem, pro něhož mám určitou slabost.

Velmi bych si přál, aby i rok 2014 nabídl několik příjemných seriálových novinek, popř. nových sérii, které by mě mohly zaujmout. První vlaštovky přilétají už v lednu, kdy BBC nabízí novou minisérii osvědčeného Sherlocka a HBO odvysílá seriál Looking, na který se osobně hodně těším, byť jsem si dobře vědom, že to budou sledovat jenom dva uživatelé TVZone. :))

A všem ostatním přeji, aby seriálových zklamání v novém roce pro vás bylo co nejméně.
11289
Napsat něco k tématu je pro mě obtížné, protože se nepovažuji za seriálového fanouška, neb nových seriálů nakoukávám naprosté minimum. Takže to bude velmi krátké. Překvapením se pro mě stal seriál stanice Cinemax Banshee, který mi zpříjemnil řadu večerů. Hutný a pevně sevřený děj, skvěle napsané postavy, hmatatelná atmosféra a samozřejmě přitažlivý a charismatický hlavní hrdina, u něhož jsem si vypěstoval tak trochu závislost. Ani Hra o trůny od stanice HBO nezklamala a seriál si udržuje napětí i ve třetí sezóně. Velkým šokem byl pro mě jistý masakr, po jehož skončení jsem doslova lapal po dechu. Jsem zvědavý, s čím tvůrci přijdou ve čtvrté sérii. Příjemným překvapením se též stala série televizních celovečeráků Nevinné lži. Samozřejmě ne všechny filmy se podařily, ale většinu snímků bych s klidným svědomím viděl na velkém plátně. Nejlepším příspěvkem byl díl režírovaný Vojtou Kotkem s Táňou Vilhelmovou a Vojtou Dykem, pro něhož mám určitou slabost. Velmi bych si přál, aby i rok 2014 nabídl několik příjemných seriálových novinek, popř. nových sérii, které by mě mohly zaujmout. První vlaštovky přilétají už v lednu, kdy BBC nabízí novou minisérii osvědčeného Sherlocka a HBO odvysílá seriál Looking, na který se osobně hodně těším, byť jsem si dobře vědom, že to budou sledovat jenom dva uživatelé TVZone. *:))* A všem ostatním přeji, aby seriálových zklamání v novém roce pro vás bylo co nejméně.
0 0
reagovat
+ potešil aj koniec Luthera so skvelým zakončením na moste.
11288
+ potešil aj koniec Luthera so skvelým zakončením na moste.
0 0
reagovat
Keby som mal vybrať pomysleného víťaza roka je to postava F. U. a jeho House of Cards, ktoré som si dal najprv celé v jeden víkend a potom následne nakúkaval s titulkami, keďže sa moc v USA politike neorientujem. A osobne sa na pokračovanie teším viac ako na nového Sherlocka.

U Hannibala vládnu skôr rozpaky kvôli príbehu, ktorý autori nevedeli ukočírovať a celú sezónu nevedeli, čo chcú rozprávať, ale slabší scénar vyvážila skvelá atmosféra a božský Mads.

V roku 2013 som ešte skúsil vyhajpované Almost Human, ale zasekol som sa na 4. epizóde, ktorú nemôžem preliezť asi z podobných dôvodov ako mcb.

Potešili však zabehnuté klasiky najmä Californication, ktoré sa vrátilo do "normálu" a nesnažilo sa každou epizódou šokovať. Potom to bolo príjemné strávené leto v redakcii Newsroom, kde zapracovali na slabých miestach z prvej sérky, a spätne kladne hodnotím aj trétiu sérku The Killing, ktorá ma však sklamala záverečným finále. Koniec roka som si užil severskú detektívku so skvele napísanými postavami a stále s nadpriemerným príbehom - Bron II Broen.

Objav roka pre mňa určite Lie to Me, ktoré si ma podobne získalo asi ako kedysi prvá sérka CSI.
11287
Keby som mal vybrať pomysleného víťaza roka je to postava F. U. a jeho House of Cards, ktoré som si dal najprv celé v jeden víkend a potom následne nakúkaval s titulkami, keďže sa moc v USA politike neorientujem. A osobne sa na pokračovanie teším viac ako na nového Sherlocka. U Hannibala vládnu skôr rozpaky kvôli príbehu, ktorý autori nevedeli ukočírovať a celú sezónu nevedeli, čo chcú rozprávať, ale slabší scénar vyvážila skvelá atmosféra a božský Mads. V roku 2013 som ešte skúsil vyhajpované Almost Human, ale zasekol som sa na 4. epizóde, ktorú nemôžem preliezť asi z podobných dôvodov ako mcb. Potešili však zabehnuté klasiky najmä Californication, ktoré sa vrátilo do "normálu" a nesnažilo sa každou epizódou šokovať. Potom to bolo príjemné strávené leto v redakcii Newsroom, kde zapracovali na slabých miestach z prvej sérky, a spätne kladne hodnotím aj trétiu sérku The Killing, ktorá ma však sklamala záverečným finále. Koniec roka som si užil severskú detektívku so skvele napísanými postavami a stále s nadpriemerným príbehom - Bron II Broen. Objav roka pre mňa určite Lie to Me, ktoré si ma podobne získalo asi ako kedysi prvá sérka CSI.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se