Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Škola ro(c)ku na televizní způsob?


ikona
Spooner
robinson
Populární komik Craig Robinson chystá komedii, která by mohla šlapat na paty samotnému Jacku Blackovi. 

Komik Craig Robinson je jedním z těch herců, jejichž ksicht si budete nejspíš pamatovat, ale na samotné jméno si zřejmě jen tak nevzpomenete. Americký herec zkrátka asi nikdy nebude patřit do té nejvyšší komediální ligy, rozhodně o sobě ovšem umí dát vědět a v nedávném hitu Apokalypsa v Hollywoodu prokázal, že komediální talent mu rozhodně nechybí. Jeho hlavní doménou ovšem vždy bývala hlavně televize, kde to ale v poslední době neměl zrovna jednoduché. Seriálový hit Kancl, v němž se nás Robinson snažil bavit až do samotného konce, má totiž již nějaký ten měsíc definitivně útrum a jeho připravovaný sitcom příhodně nazvaný Mr. Robinson byl stanicí NBC zaříznut již po pilotu. Nyní to však vypadá, že se na kamaráda Setha Rogena konečně usmálo štěstí, protože jeho původně zrušená novinka se svého pokusu pobavit diváky nakonec přeci jen dočká.

NBC se tak rozhodla dát komedii Mr. Robinson ještě jednu šanci a objednala si pro začátek prvních šest epizod. A o čem že nový projekt tohoto černošského sympaťáka vlastně bude? Známý komik si zde zahraje hudebníka, jemuž se však v poslední době zrovna nedaří, a proto musí vzít práci učitele hudební výchovy na základní škole. Ano, zní to skoro jako seriálová verze Školy Ro(c)ku a nejspíš by nikomu z nás ani příliš nevadilo, kdyby to ve výsledku dopadlo nějak podobně. Samotný projekt ovšem během svého zmrtvýchvstání prošel úplnou proměnou a dříve natočený pilot jakoby vlastně ani neexistoval. Vyměnili se totiž tvůrci i výkonní producenti, přepsal se scénář a zatím se ani neví, zda se kromě populárního herce vrátí také zbytek hereckého osazenstva. Zbyl tu zkrátka jenom ten Robinson a takové změny nikdy po kvalitní ani divácké stránce nevěstí nic dobrého. Obzvláště, když budou mít novinku nyní na starost tvůrci zodpovědní za nemastný neslaný, a také již po právu zrušený, seriál Back in the Game. Tak snad bude chystaná řachanda výjimkou, jelikož jemu bychom další úspěch určitě přáli.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace