Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uhura má děťátko


ikona
Spooner
rosemary
Hvězda Avatara a Star Treku otěhotní v nové adaptaci hororové klasiky. 

Už je to skoro půl roku, co jsme vás informovali o připravované televizní minisérii stanice NBC podle legendární knihy Iry Levina, Rosemary má děťátko. Upřímně jsem ale tak nějak doufal, že na svoji plánovanou novinku zapomněli i samotní producenti, jelikož se v mých očích stále jedná o jeden z řady zbytečných projektů následujících měsíců. Na překonání či pouhé kvalitativní přiblížení k slavné filmové adaptaci a jednomu z nejlepších filmů Romana Polanskiho prostě stále moc nevěřím. Pilné včeličky z NBC se ovšem v posledních dnech snaží obavy diváků co nejvíce vyvrátit a přichází s pár důvody, proč se o televizní verzi začít aspoň očkem zajímat.

Titulní roli nešťastně těhule tak ztvární snědá kráska Zoe Saldana. Což je minimálně pro mě dosti nečekaná volba, protože hvězda Avatara a Star Treku rozhodně nemá o zajímavé filmové nabídky stále nouzi a je to teprve pár týdnů, co se zbavila zeleného make-upu z natáčení marvelovky Guardians of the Galaxy. Jde ovšem rozhodně o hodně zajímavou volbu a pro Zoe je to po nedávném dramatu Out of the Furnace další možnost zabydlet se mezi vážnějšími rolemi a přesvědčit o svých hereckých kvalitách. Hodně nadějné jméno ale uvidíme také za kamerou. Režie ambiciózní minisérie se totiž ujme polská rodačka Agnieszka Holland, které se momentálně klaní většina tuzemské kritiky díky výtečné minisérie Hořící keř. Té by tedy atmosféra a nepříjemné pocity zapříčiněné jedním velmi netradičním těhotenstvím neměly dělat zrovna problémy. Malá jiskřička naděje, že by nemuselo jít o zcela zbytečnou adaptaci, tak začíná pomalu plápolat. Do úplného těšení však ještě zbývá ujít velký kus cesty.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace