Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Bauer má novou parťačku


ikona
Spooner
24bauer
Kdo si zastřílí po boku největšího drsňáka pod sluncem? 

Jeden z největších drsňáků v historii televizi, Jack Bauer, nám nějak extra dlouho v seriálovém důchodu nepobyl. Plánované minisérie 24 hodin s podtitulem Live Another Day se dočkáme již 5. května a pro mě osobně jde asi o nejočekávanější seriál tohoto roku. Samotné natáčení pak začne již velmi brzy, americký badass se se statutem uprchlíka přesune do Londýna a potká tam také řadu starých známých v čele s oblíbenou analytičkou Chloe O'Brian či jeho bejvalkou Audrey Raines. Zkrátka už chybí jenom ten Tony Almeida a všichni fanoušci budou spokojeni. Nová série ovšem samozřejmě nebude těžit jen z návratu starých známých, ale dočkáme se také nových postav, mezi nimiž se zřejmě zase nebude šetřit známými jmény.

Vedle vraždící mašiny se totiž představí půvabná Yvonne Strahovski, bývalá to partnerka kultovního Chucka a zabijáka od vedle Dextera. Krásné blondýnce se tedy stále nedaří prorazit v celovečerním rybníčku, v tom seriálovém ale má zatracenou kliku stoupat si po bok (či rovnou ležet v posteli) legendárních postav. V nové řadě čtyřiadvacítky si potom zahraje Kate Morgan, brilantní, ovšem také dosti impulzivní, agentku CIA nyní operující v Londýně. Ta půjde sice Bauerovi ze začátku silně po krku. Tipuji ale, že k nutné spolupráci kvůli zastavení nebezpečné hrozby dojde nejpozději v druhé epizodě. Tvůrci 24 hodin zkrátka stále umí nalákat do své kultovky známé ksichty. Strahovski to navíc s bouchačkou v ruce docela umí, žádné extra herectví se po ní stejnak požadovat nebude, takže by vedle největšího amerického hrdiny měla snadno zapadnout. Na návrat samotného Kiefera Sutherlanda se však stále těšíme podstatně více.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace