Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Temný případ: Pilot

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Nepřesuneme debatu o TVZone vedle do kecárny (pokud k tomu ještě chce někdo něco dodat), ať tady nespamujeme u True Detective?
11462
Nepřesuneme debatu o TVZone vedle do kecárny (pokud k tomu ještě chce někdo něco dodat), ať tady nespamujeme u True Detective?
0 0
reagovat

Davies182

Mno s tímhle naprosto souhlasím: "Lidi si prostě IMO rádi přečtou, co si o tom kterém dílu myslí ostatní, a následně se zápalem proberou vlastní názory v diskuzi." - ale v tom směru více dá možná jen odstaveček, či dva... nebo více odstavečků ale od různých lidí atd. Neříkám že je vyloženě špatné psát o každém dílu, spíše to ale není na "celou recenzi", kdy i čistě z pohledu toho, že týdně vidím cirka 20 epizod něčeho, tak bych k tomu dalších 20 recenzí prostě "nezvládal" číst. Pokecat o tom - proč ne, ale pak je to spíše o diskuzi a o dostatečně zajímavých názorech v ní, než o recenzi...

Osobně si spíše dovedu představit vlákno diskuze ke každému seriálu, kde bude redakce psát vlastní názory, které budou nějak výrazně podbarvené, sem tam se výrazně podbarví i názory různých diváků (redakce dojde k závěru, že daný příspěvek je dostatečně kvalitní) a celé to bude proloženo běžnými názory (i běžné redakční příspěvky budou "jen" komenty. Každý koment by ještě patřil k nějakému dílu, či řadě... Neříkám že je to nejdokonalejší možný způsob, ale asi mi to vzhledem k formátu seriálu přijde zajímavější, než recenze dílu.

Jinak samozřejmě nevím jak moc se ty recenze čtou a mluvím primárně za sebe a za svůj pohled.
11459
Mno s tímhle naprosto souhlasím: [b]"Lidi si prostě IMO rádi přečtou, co si o tom kterém dílu myslí ostatní, a následně se zápalem proberou vlastní názory v diskuzi."[/b] - ale v tom směru více dá možná jen odstaveček, či dva... nebo více odstavečků ale od různých lidí atd. Neříkám že je vyloženě špatné psát o každém dílu, spíše to ale není na "celou recenzi", kdy i čistě z pohledu toho, že týdně vidím cirka 20 epizod něčeho, tak bych k tomu dalších 20 recenzí prostě "nezvládal" číst. Pokecat o tom - proč ne, ale pak je to spíše o diskuzi a o dostatečně zajímavých názorech v ní, než o recenzi... Osobně si spíše dovedu představit vlákno diskuze ke každému seriálu, kde bude redakce psát vlastní názory, které budou nějak výrazně podbarvené, sem tam se výrazně podbarví i názory různých diváků (redakce dojde k závěru, že daný příspěvek je dostatečně kvalitní) a celé to bude proloženo běžnými názory (i běžné redakční příspěvky budou "jen" komenty. Každý koment by ještě patřil k nějakému dílu, či řadě... Neříkám že je to nejdokonalejší možný způsob, ale asi mi to vzhledem k formátu seriálu přijde zajímavější, než recenze dílu. Jinak samozřejmě nevím jak moc se ty recenze čtou a mluvím primárně za sebe a za svůj pohled.
Davies182
0 0
reagovat

Gonzi

Na každém šprochu pravdy trochu... řekl staromódní Davies :).

Ono jsou rozhodně seriály, který si epizody zasloužej (True Detective!, GoTy), i kdyby už jen kvůli tomu, že v těch recapech řada čtenářů zpětně hledá například rychlé shrnutí děje ("previously on" občas nestačí). To ale není hlavní důvod. Lidi si prostě IMO rádi přečtou, co si o tom kterém dílu myslí ostatní, a následně se zápalem proberou vlastní názory v diskuzi.

Takže je to dost často taky o tom, že nás jako prostě správný magory baví, povídat si o jednotlivých aspektech (epizodách v seriálu, scénách ve filmu) týhlectý odnože kultury furt dokolečka. Vždyť to znáš z MZ ;).

Uvidíme, kam se časem TZ v podobných článcích posune, rozhodně neusínáme na vavřínech. Doufám. Tento tejden je v očekávání zavedení jedný nový věci na otestování, a dále tedy dobrá: zkusíme sem protlačit o něco víc tématů... sliby, chyby - tak bacha.
11458
Na každém šprochu pravdy trochu... řekl staromódní Davies *:)*. Ono jsou rozhodně seriály, který si epizody zasloužej (True Detective!, GoTy), i kdyby už jen kvůli tomu, že v těch recapech řada čtenářů zpětně hledá například rychlé shrnutí děje ("previously on" občas nestačí). To ale není hlavní důvod. Lidi si prostě IMO rádi přečtou, co si o tom kterém dílu myslí ostatní, a následně se zápalem proberou vlastní názory v diskuzi. Takže je to dost často taky o tom, že nás jako prostě správný magory baví, povídat si o jednotlivých aspektech (epizodách v seriálu, scénách ve filmu) týhlectý odnože kultury furt dokolečka. Vždyť to znáš z MZ *;)*. Uvidíme, kam se časem TZ v podobných článcích posune, rozhodně neusínáme na vavřínech. Doufám. Tento tejden je v očekávání zavedení jedný nový věci na otestování, a dále tedy dobrá: zkusíme sem protlačit o něco víc tématů... sliby, chyby - tak bacha.
Gonzi
0 0
reagovat

TedGeorge

Ono viz moviezone/seriály - lidi mají tendenci tam jen tak hodit výkřik do tmy, nebo rovnou udělají "něčí seriálové okénko" a najednou tam dají seriálů třeba šest a každý shrnou jednou větou. = Jednotlivé epizody nejsou až tak vhodné na samostatné články a samostatnou diskuzi (pokud to není zrovna "velký" díl, nebo "seriál" typu Sherlock). Ono už z principu recenze jsou služba divákovi - aby věděl na co má a nemá jít do kina, co si má a nemá zahrát... ale na seriál se buďto díváš, nebo nedíváš... těžko nad ním zlomíš hůl, protože vyšel díl, který byl strhaný v recenzi.

Tématické články, recenze sezón, občasné zhodnocení děje u významnějších dílů (midseason cliffhangery), recenze pilotů... To jsou věci které jsou IMHO k něčemu. - Pokud si teď řeknu že se mi True Detective líbí, tak mě nezajímá recenze dílu, ale tip na podobné seriály, ať už tématicky, nebo kvalitou, nebo čímkoliv dalším. Tohle je něco, co bych si obecně rád u seriálů četl (a často narážím právě na neschopnost najít podobné alternativy).

Davies182: Tak zduř jsem online viděl snad poprvé. :+
11457
Ono viz moviezone/seriály - lidi mají tendenci tam jen tak hodit výkřik do tmy, nebo rovnou udělají "něčí seriálové okénko" a najednou tam dají seriálů třeba šest a každý shrnou jednou větou. = Jednotlivé epizody nejsou až tak vhodné na samostatné články a samostatnou diskuzi (pokud to není zrovna "velký" díl, nebo "seriál" typu Sherlock). Ono už z principu recenze jsou služba divákovi - aby věděl na co má a nemá jít do kina, co si má a nemá zahrát... ale na seriál se buďto díváš, nebo nedíváš... těžko nad ním zlomíš hůl, protože vyšel díl, který byl strhaný v recenzi. [b]Tématické články, recenze sezón, občasné zhodnocení děje u významnějších dílů (midseason cliffhangery), recenze pilotů...[/b] To jsou věci které jsou IMHO k něčemu. - Pokud si teď řeknu že se mi True Detective líbí, tak mě nezajímá recenze dílu, ale tip na podobné seriály, ať už tématicky, nebo kvalitou, nebo čímkoliv dalším. Tohle je něco, co bych si obecně rád u seriálů četl (a často narážím právě na neschopnost najít podobné alternativy). [b]Davies182:[/b] Tak zduř jsem online viděl snad poprvé. *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Hm, nejtemnější seriály - TOP 10? Davies like it!
Sračky? Vůbec.
A teď už zduř, jdu na S01E02 KONEČNĚ!!!
11456
Hm, nejtemnější seriály - TOP 10? Davies like it! Sračky? Vůbec. A teď už zduř, jdu na S01E02 [b]KONEČNĚ[/b]!!!
0 0
reagovat

Davies182

Hele je to takovej sci-fi mysteriózní seriál .... :D
Jo, když tak nad tím přemýšlím tak by se o tom nepsal článek zrovna lehce, ale tyhle tématický články jak na sesterské moviezone my tutrochu chybí. Je mi jasný, že sem jich plno za poslední rok prošvihl, ale prostě takové top 5 sitcomů které neznáte, top 5 temných detektivních seriálů u příležitosti současnýho famózního True Detectiva, nebo klidně něco širšího, top 10 seriálů, které jsme nedokoukali. Lidi by fakt diskutovali.

Nejlepší na tom je, že ten článek by nemusel psát jeden člověk. Každej redaktor na TV zone by mohl napsat třeba jenom jeden odstavec, kde by u příležitosti daného tématu přispěl troškou do mlýna a dál by psal jinej redaktor (je mi třeba jasný, že ne každej viděl najednou Broen, Killing, Broadchurch atd).

Ale vy už na něco příjdete, jste chytřejší jak já :D

Ale takovej článek u příležitosti toho True Detectiva by fakt bodl.

Jak už někdo říkal. Ono psát dlouhej článek k jednomu dílu nebo sérii je fajn, a dost lidí to ocení, ale není to tak záživný jako číst recenzi filmů. Udělat to jako mišmaš, kde toho shrnete víc najednou, každej něčím příspěje mě přijde zábavnější. A klidně by to mohlo být i třeba na 5 překlikávacích kapitol, kde by na každý stránce každej redaktor napsal něco za sebe. Viz ty seriálový resty...

Uff, už zase píšu sračky :D
11455
Hele je to takovej sci-fi mysteriózní seriál .... *:D* Jo, když tak nad tím přemýšlím tak by se o tom nepsal článek zrovna lehce, ale tyhle tématický články jak na sesterské moviezone my tutrochu chybí. Je mi jasný, že sem jich plno za poslední rok prošvihl, ale prostě takové top 5 sitcomů které neznáte, top 5 temných detektivních seriálů u příležitosti současnýho famózního True Detectiva, nebo klidně něco širšího, top 10 seriálů, které jsme nedokoukali. Lidi by fakt diskutovali. Nejlepší na tom je, že ten článek by nemusel psát jeden člověk. Každej redaktor na TV zone by mohl napsat třeba jenom jeden odstavec, kde by u příležitosti daného tématu přispěl troškou do mlýna a dál by psal jinej redaktor (je mi třeba jasný, že ne každej viděl najednou Broen, Killing, Broadchurch atd). Ale vy už na něco příjdete, jste chytřejší jak já :D Ale takovej článek u příležitosti toho True Detectiva by fakt bodl. Jak už někdo říkal. Ono psát dlouhej článek k jednomu dílu nebo sérii je fajn, a dost lidí to ocení, ale není to tak záživný jako číst recenzi filmů. Udělat to jako mišmaš, kde toho shrnete víc najednou, každej něčím příspěje mě přijde zábavnější. A klidně by to mohlo být i třeba na 5 překlikávacích kapitol, kde by na každý stránce každej redaktor napsal něco za sebe. Viz ty seriálový resty... Uff, už zase píšu sračky *:D*
Davies182
0 0
reagovat
Nikdy jsi mi Jirko neřekl o Aktech X :o! Thumbs up!
Téma na článek, myslíš, jo? To by se asi dost těžko schématizovalo myslim... ale brouka v hlavě mám(e), to jo :).
11454
Nikdy jsi mi Jirko neřekl o Aktech X *:o*! Thumbs up! Téma na článek, myslíš, jo? To by se asi dost těžko schématizovalo myslim... ale brouka v hlavě mám(e), to jo *:)*.
0 0
reagovat

Davies182

Zásadně teď nezačínám s ničím, co má víc jak dvě série. Proto sem minulej rok začal sledovat Longmire, Banshee, House of Cards, Luthera, Vikings, Hannibala.

Z pořád fungujících déle běžících seriálů jakš takš stíhám Justified a Castle. A snad by měla v průběhu roku začít běžet poslední série Killing. A samozřejmě Sherlock.

True Blood sem odepsal v půlce páté sezóny (Russel comeback), Game of Thrones sem odepsal v půlce druhé sezóny (hrozná nuda) , Greys Anatomy sem odepsal v půlce třetí sezóny (ještě větší nuda). Supernatural tuším v páté sezóně, Big Bang ve čtvrté sezóně, HIMYM taky tuším ve čtvrté, Firefly po čtyrech dílech (už vidím tu spršku banánových šlupek směřujících mým směrem). Boardwalk Empire sem nedokoukal ani úvodní sezónu. Life jenom první série, druhou ne. Californication přerušeno po první sérii. Prison Break po druhé.

Co se týče toho, co sleduju pořád a pořád to funguje. Kromě úvodního odstavce ještě samozřejmě Newsroom, Broen, teďka True Detective.

Z ukončených seriálů sem viděl komplet House, Friends, Band of Brothers, M.A.S.H, Cheers v cz dabingu, Hatfield and McCoys, Kokaku Kidotai, Twin Peaks, Journeyman, Life on Mars, Studio 60, Všichni Starostovy muži, Scrubs, Lost, Akta X.

A na strašný množství ve všech sekcích zapomínám. Zas takovej seriálovej divák nejsem, no. BTW, tohle by bylo téma na výbornej článek. Diskuze by se rozjela a mohlo by sem přijít dost novejch lidí, co by to oživili a třeba tu i zůstali :)
11453
Zásadně teď nezačínám s ničím, co má víc jak dvě série. Proto sem minulej rok začal sledovat Longmire, Banshee, House of Cards, Luthera, Vikings, Hannibala. Z pořád fungujících déle běžících seriálů jakš takš stíhám Justified a Castle. A snad by měla v průběhu roku začít běžet poslední série Killing. A samozřejmě Sherlock. True Blood sem odepsal v půlce páté sezóny (Russel comeback), Game of Thrones sem odepsal v půlce druhé sezóny (hrozná nuda) , Greys Anatomy sem odepsal v půlce třetí sezóny (ještě větší nuda). Supernatural tuším v páté sezóně, Big Bang ve čtvrté sezóně, HIMYM taky tuším ve čtvrté, Firefly po čtyrech dílech (už vidím tu spršku banánových šlupek směřujících mým směrem). Boardwalk Empire sem nedokoukal ani úvodní sezónu. Life jenom první série, druhou ne. Californication přerušeno po první sérii. Prison Break po druhé. Co se týče toho, co sleduju pořád a pořád to funguje. Kromě úvodního odstavce ještě samozřejmě Newsroom, Broen, teďka True Detective. Z ukončených seriálů sem viděl komplet House, Friends, Band of Brothers, M.A.S.H, Cheers v cz dabingu, Hatfield and McCoys, Kokaku Kidotai, Twin Peaks, Journeyman, Life on Mars, Studio 60, Všichni Starostovy muži, Scrubs, Lost, Akta X. A na strašný množství ve všech sekcích zapomínám. Zas takovej seriálovej divák nejsem, no. BTW, tohle by bylo téma na výbornej článek. Diskuze by se rozjela a mohlo by sem přijít dost novejch lidí, co by to oživili a třeba tu i zůstali :)
Davies182
0 0
reagovat

TedGeorge

:o Ani u jednoho z vypsaných jsi si nedělal srandu? Tak teď já, stav je zhruba stejnej jako před rokem :-: Broen, House of Cards, Newsroom, Luther, třetí sezóna Boardwalk Empire... chjo.
Hele ale stejně: pak si vzpomenu na všechny ty ostatní mrdy, co stíhám: Banshee, Bates Motel (neštvěte mě, je to nářez), Hannibal, Vikings, teď True Detective... takže mohlo by bejt hůř IMO 8).
11452
*:o* Ani u jednoho z vypsaných jsi si nedělal srandu? Tak teď já, stav je zhruba stejnej jako před rokem *:-*: Broen, House of Cards, Newsroom, Luther, třetí sezóna Boardwalk Empire... chjo. Hele ale stejně: pak si vzpomenu na všechny ty ostatní mrdy, co stíhám: Banshee, Bates Motel (neštvěte mě, je to nářez), Hannibal, Vikings, teď True Detective... takže mohlo by bejt hůř IMO *8)*.
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

you are missing out. A lot.
11451
you are missing out. A lot.
TedGeorge
0 0
reagovat

Gonzi

Ano, proto nikdy nezačnu s Breaking Bad, Dexter, Shield, Wire, Sons of Anarchy atd atd
11450
Ano, proto nikdy nezačnu s Breaking Bad, Dexter, Shield, Wire, Sons of Anarchy atd atd
Gonzi
0 0
reagovat

Davies182

já jen říkám, že to můžeš mít na disku a odkrajovat po kouscích, když zrovna můžeš (chápu že nemáš čas na maratony). Jinak ale to dilema chápu, taky nerad začínám gigantické seriály, protože pak mám tendenci nimi trávit většinu dostupného volného času.
11448
já jen říkám, že to můžeš mít na disku a odkrajovat po kouscích, když zrovna můžeš (chápu že nemáš čas na maratony). Jinak ale to dilema chápu, taky nerad začínám gigantické seriály, protože pak mám tendenci nimi trávit většinu dostupného volného času.
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

Na Orange is the new black nekoukej. Ten čas za to nestojí. Vydržel sem šest dílů a už to nebylo k vydržení. Je to furt o tom stejným, nahou Taylor si užiješ nejvíc v prvním díle a nemá to pak co nabídnout. Doporučuju věnovat čas lepším věcem, fakt je to pak hrozná nuda. Mě třeba až doteď unikal Broadchurch a docela se toho bojím...
11447
Na Orange is the new black nekoukej. Ten čas za to nestojí. Vydržel sem šest dílů a už to nebylo k vydržení. Je to furt o tom stejným, nahou Taylor si užiješ nejvíc v prvním díle a nemá to pak co nabídnout. Doporučuju věnovat čas lepším věcem, fakt je to pak hrozná nuda. Mě třeba až doteď unikal Broadchurch a docela se toho bojím...
Davies182
0 0
reagovat

Gonzi

Kéž by. Za sebe určitě říkám, že mi více vyhovuje release dílů na týdenní bázi, ne nálože typu Netflix. Takhle sem před půl rokem dokázal zmáknout jenom Hemlock Grove, a i tak mi to "trvalo" týdny, než sem "to dal". Udělám si raději čas 1x týdně v delší časové prodlevě, a vim, že ten seriál 100% zkouknu, než abych řešil, kterej den budu mít čas na minimálně tři díly čehokoliv za sebou. Protože po jednom dílu s rozestupem třeba den jsem na nic - čeho mám na hadru celé sezóny - fakt nikdy nekoukal. Jasně, že to je dost problém hlavně v mojí organizaci, ale snad to někdo pobírá :D.
btw napadá mě taky třebas Orange is the New Black: láká mě to jako prase, ale furt mi to od premiéry hnije v křemíkový krabici...
Ale tohle není jen se seriálama, žejo... jsou to filmy, knihy... U knih jsem si nedávno zvykl, označovat se konečně za "sběratele", a ne za čtenáře. "Čtenář" nejde a nekoupí si po vejplatě tři bichle, když má doma v knihovně minimálně pět let dvacet jinejch, nepřečtenejch :D.
11449
Kéž by. Za sebe určitě říkám, že mi více vyhovuje release dílů na týdenní bázi, ne nálože typu Netflix. Takhle sem před půl rokem dokázal zmáknout jenom Hemlock Grove, a i tak mi to "trvalo" týdny, než sem "to dal". Udělám si raději čas 1x týdně v delší časové prodlevě, a vim, že ten seriál 100% zkouknu, než abych řešil, kterej den budu mít čas na minimálně tři díly čehokoliv za sebou. Protože po jednom dílu s rozestupem třeba den jsem na nic - čeho mám na hadru celé sezóny - fakt nikdy nekoukal. Jasně, že to je dost problém hlavně v mojí organizaci, ale snad to někdo pobírá *:D*. btw napadá mě taky třebas Orange is the New Black: láká mě to jako prase, ale furt mi to od premiéry hnije v křemíkový krabici... Ale tohle není jen se seriálama, žejo... jsou to filmy, knihy... U knih jsem si nedávno zvykl, označovat se konečně za "sběratele", a ne za čtenáře. "Čtenář" nejde a nekoupí si po vejplatě tři bichle, když má doma v knihovně minimálně pět let dvacet jinejch, nepřečtenejch *:D*.
Gonzi
0 0
reagovat

Davies182

Nah, pořád to můžeš koukat "když zrovna můžeš" (jeden díl denně apod). Chápu, je těžké nevysrat se na zbytečnosti typu spánek, ale taky to preferuju před nekonečným čekáním. A zrovna True Detective tím trpí (byť jsem se s tím už smířil).
11446
Nah, pořád to můžeš koukat "když zrovna můžeš" (jeden díl denně apod). Chápu, je těžké nevysrat se na zbytečnosti typu spánek, ale taky to preferuju před nekonečným čekáním. A zrovna True Detective tím trpí (byť jsem se s tím už smířil).
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

I can see your point.

Normálně bych souhlasil, ale tady chci fakt zoufale vědět o co běží...
11445
I can see your point. Normálně bych souhlasil, ale tady chci fakt zoufale vědět o co běží...
Davies182
0 0
reagovat

TedGeorge

Ani náhodou všechny díly najednou. Rok, dva mi to pak leží na hadru (ano, viz HoC). Kdo to má stíhat ty maratony :o?
11444
Ani náhodou všechny díly najednou. Rok, dva mi to pak leží na hadru (ano, viz HoC). Kdo to má stíhat ty maratony *:o*?
TedGeorge
0 0
reagovat
Jinak druhej díl Temného případu zase výbornej. Je to ještě pomalejší jak první díl, ale vůbec to nevadí. Jedinej problém možná bude nedočkavost. On ten Netflix s House of Cards hodně namlsal a člověk by dal cokoliv za to, aby všechny epizody byly uvolněný najednou. BTW, jedna z nejvíc hot seriálovejch erotickejch scén vůbec. A to sem věrnej divák Banshee. Hot hot hot.

Jsem hodně zvědavej na příští díl, kde má být údajně první šokující odhalení. Způsob, jakým je ta detektivka vyprávěná, je imho hodně neobvyklej, a nikdo nic netušíme, i když už jsme (pravého?) pachatele pravděpodobně potkali. Jak už sem říkal, hodně pomalé, ale člověk má prostě takovej pocit, že všechno zapadne na své místo a ani jedna scéna není navíc. No jsem hodně zvědavej na příští týden a bacha na spoilery, kterejma se nejenom imdb hemží...
11443
Jinak druhej díl Temného případu zase výbornej. Je to ještě pomalejší jak první díl, ale vůbec to nevadí. Jedinej problém možná bude nedočkavost. On ten Netflix s House of Cards hodně namlsal a člověk by dal cokoliv za to, aby všechny epizody byly uvolněný najednou. BTW, jedna z nejvíc hot seriálovejch erotickejch scén vůbec. A to sem věrnej divák Banshee. Hot hot hot. Jsem hodně zvědavej na příští díl, kde má být údajně první šokující odhalení. Způsob, jakým je ta detektivka vyprávěná, je imho hodně neobvyklej, a nikdo nic netušíme, i když už jsme (pravého?) pachatele pravděpodobně potkali. Jak už sem říkal, hodně pomalé, ale člověk má prostě takovej pocit, že všechno zapadne na své místo a ani jedna scéna není navíc. No jsem hodně zvědavej na příští týden a bacha na spoilery, kterejma se nejenom imdb hemží...
0 0
reagovat

TedGeorge

Touché :D
11442
Touché *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Dr.Z

Technická, on není Sheldon breptající idiot?
11441
Technická, on není Sheldon breptající idiot?
Dr.Z
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se