Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá se spin-offem Dextera?


ikona
Spooner
dexter
Dočkáme se nakonec plánovaného seriálu? A jaké postavě se bude věnovat? 

Co si budeme nalhávat, poslední řada kultovního Dextera patřila asi mezi největší průsery a zklamání loňského roku. Na způsob, jakým v posledních dílech spláchli scénáristé celou postavu do hajzlu, asi bohužel jen tak nezapomene. Seriál se ovšem i ve svém smutném závěru mohl pyšnit hodně slušnou sledovaností a kabelovka Showtime tak velmi hlasitě začala mluvit o možném spin-offu. Od té doby jakoby se však nad novinkou ze světa Řezníka ze zálivu zavřela voda a o projektu se naštěstí vůbec nemluvilo. Nyní se ovšem hlavoun stanice Showtime, David Nevis, o možném televizním bratříčkovi malinko rozpovídal a konečně rozseknul i spekulace, koho bychom se měli v novince případně dočkat. A teď to začne být teprve smutné. Svého spin-offu se totiž nedočká očekávaná Hannah či detektiv Quinn, ale samotný Dexter.

Ano, čtete bohužel správně. Tvůrci tak vážně uvažují o tom, že spin-off dostane samotný hlavní hrdina původního seriálu, což je krok hodně netradiční a dle mého také dosti stupidní. Jakoby už charakter oblíbeného vrahouna nestačili ke konci pošlapat více než dost. Projekt je však naštěstí stále ve fázi pouhých nápadů a dle prezidenta stanice by nebyla novinka rozhodně pokračováním původního příběhu, ale jednalo by se o zcela nové směřování charakteru s novými postavami. Nevis má navíc jednu zásadní podmínku, kterou je povinná účast samotného Michaela C. Halla. Bez jeho účasti se zkrátka připravovaný projekt nikam nepohne. Což může být vzhledem k tomu, že Hall se již několikrát vyjádřil o tom, že si chce dát od seriálového natáčení pauzu a na pouhé Dexíkovo pokračování rozhodně nekývne, pro fanoušky jedině dobrá zpráva. Doufejme tedy, že z chystaných plánů nakonec nic nebude. I tak je ovšem bezradnost tvůrců a hamižnost televize ždímat osvědčený charakter, dokud to jde, zralý na návštěvu Dexterova stolu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (10)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace