Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo zatopí Gothamu?


ikona
Spooner
gotham
Kterého kultovního záporáka se jako prvního dočkáme v očekávaném seriálu? 

Komiksový Gotham patří bezpochyby mezi nejzajímavější seriálové novinky tohoto roku, a proto se nějak připravte na to, že vás v tomto případě budeme informovat opravdu o všem zajímavém. Stanice FOX se navíc se svým ambiciózním projektem rozhodně nefláká a podrobností o připravovaném netopýřím kousku se tak objevuje čím dál více. Nějakou dobu tedy víme, že zde budeme sledovat hlavně policejní začátky Jamese Gordona, pozvolnou přeměnu Bruce Waynea v temného rytíře a také origin spousty kultovních záporáků. Nyní však už víme, jaká z Batmanových budoucích nemesis se v seriálu objeví jako první, a který herec by se již brzy mohl slavným komiksovým městem procházet.

Prvním slavným záporákem na holení se tak stává nechvalně proslulý Tučňák, jehož ale budeme v novince potkávat ještě pod jeho vlastním jménem Oswald Cobblepot. Milovníka ptáků, horlivého sběratele deštníků a jeho přerod v jeden z nejslavnějších charakterů Gothamu bychom měli sledovat od jeho dvaceti let, casting na nebezpečného pupkouna je již v plném proudu a bude se jednat o jednu z hlavních postav DC prequelu. Ostatně, jména jednotlivých herců už nejspíš začnou padat velmi brzy a o prvním obyvateli Gothamu je skoro jasno již teď. Měl by jím být televizní matador Donal Legue, jehož ksicht si možná budete pamatovat z vedlejších rolí takových pecek jako Vikings, Zákon gangu či Terriers. V seriálu by si měl zahrát Harvey Bullocka, zkorumpovaného detektiva, jenž Gordonovi solidně zkomplikuje život. Žádné hvězdné jméno, podobní parchanti mu ovšem jdou vyloženě od ruky. Zní to zkrátka stále zatraceně dobře. Uvidíme, kolika kultovních bídáků se v první sérii nakonec dočkáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace