Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sharon Stone viceprezidentkou


ikona
Spooner
agent x
Hvězda devadesátých let se snaží o návrat ve vlastním seriálu. 

Sharon Stone patří bezpochyby mezi nejslavnější herečky devadesátých let a v podstatě ji k tomu stačilo “jen“ ladné přehození sexy nožek a životní role v Casinu Martina Scorseseho. Od té doby už však uplynula zatraceně dlouhá doba a vyhaslá hvězda se v posledních letech vyskytovala spíše před objektivy bulvárních novinářů než před kamerou nějakého kvalitního filmu. I když to asi většině lidí po odpudivém pokračování Základního instinktu ani moc nevadilo. Nyní si ale kdysi slavná herečka usmyslela, že je nejvyšší čas na menší comeback a vydá se kvůli tomu proto již tradiční televizní cestou.

Zahraje si totiž v chystané novince kabelovky TNT, Agent X. Ta bude pojednávat o titulním nejtajnějším agentovi americké vlády, jenž žije v naprostém utajení, ochraňuje svoji zemi před těmi nejnebezpečnějšími hrozbami a je poslední nadějí, když ostatní složky zákona selžou. Jediný, kdo může tajné zbrani Spojených států vydávat rozkazy je pak samotný viceprezident. A právě tu, konkrétně první ženskou viceprezidentku Natalie Maccabee, si zahraje sexy idol devadesátých let. Nejvlivnější žena Ameriky však nebude mít na starosti jen vycvičeného superagenta, ale bude se muset vyrovnat také s nedávnou smrtí svého manžela. Dvakrát originálně to opravdu nezní a v podání TNT z toho může snadno vzniknout krimi rutina. Příběh má ovšem na starosti scénárista Agenta bez minulosti, William Blake Herron, takže menšího překvapení bychom se možná dočkat mohli. Sharon Stone by si navíc aspoň jednu šanci přeci jen zasloužila.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace