Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gaiman se nevzdává


ikona
Mr. Hlad
gaiman
O knihu Američtí bohové je v televizi opět zájem. Protlačí se na obrazovky?  

Kniha Neila Gaimana Američtí bohové už po Hollywoodu putuje pěkně dlouho, ale zatím to vypadá, že si na ní každý vylámal zuby. Přesto jde o sakra zajímavé dílo, a tak není žádné překvapení, že to s ním bude někdo pořád chtít zkoušet. Poslední dobou to sice vypadalo, že je okolo celého projektu ticho, ale Neil Gaiman nedávno naznačil, že se ledy zase pohnuly. A teď je to potvrzené, protože Američtí bohové skončili u společnosti FreemantleMedia North America a sám Gaiman má u chystané adaptace figurovat i jako jeden z producentů.

 

Příběh se točí okolo starých bohů, jejichž síla slábne, protože už v ně nikdo nechce věřit. Lidi si našly nová božstva. Pod vedením hrdiny jménem Stín se ale spojí a vyrazí do boje proti nové boží generaci. Před třemi lety se k právům dostalo HBO a společnost Toma Hankse, ale i když už to vypadalo docela dobře a fandové knížky se těšili na seriál, který se díky kabelovce nebude muset ohlížet na kontroverznost a problémy s rozpočtem, nedopadlo to. Každopádně FreemantleMedia momentálně teď hledají televizi, která by do Amerických bohů šla s nimi. Snad budou mít štěstí a tentokrát už se projekt konečně dostane na obrazovky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace